Kişilik & Karakter Sabahları yataktan kalkmak istemediğiniz oluyor mu? Denizw00 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Benim olur Evet Hayir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sabahları yataktan kalkmak istemediğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet hiç kalkmak istemediğim oluyor çok az uyuyorum çünkü 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her sabah. Havanın geç aydınlanması da bunu tetkliyor. Daha gece algısı yaratıyor. Saatler geri alınmalı kesinlikle. 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tembel insanlar yatakta çok vakit geçirir. Düzenli bir hayatı olan insan bir an önce kalkar ve işine bakar 0 0 Yorumla
hibisküsHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Sabah 6 da uyanırsam mutlu mesut kalkıyorum yorgun olmuyorum geç uyanırsam yorgun agresf oluyorum düzenim bozulmasın 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Hasta değilsem hiç olmaz.Uyanır uyanmaz çıkarım yataktan, sevmem miskinlik yapmayı. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Yataktan kalkmak istediğim bir sabaha henüz uyanmadık 0 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır uyumayı çok sevmiyorum arada şekerlemeler daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. akşamları yatağa girmeme isteğim oluyor. uykudan nefret ederim :D 0 0 Yorumla
aileterapisi Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Yalnız yatınca öyle oluyor maalesef sen hep yalnız mısın 0 0 Yorumla
Samsamil31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Evet annem gelip oprekek uyandırmasa ne güzel uyursum 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet bazen oluyor 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Sevmedim halde hep erken kalkmak zorundayim 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Inu isteyecegimide unutmus haldeyim 0 0 Yorumla
YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Özellikle kış aylarında sürekli var bu istek 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çoğu zaman oluyo 1 0 Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Çoğunlukla 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bu sabah mesela 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. çok nadir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet hiç kalkmak istemediğim oluyor çok az uyuyorum çünkü
Her sabah. Havanın geç aydınlanması da bunu tetkliyor. Daha gece algısı yaratıyor. Saatler geri alınmalı kesinlikle.
Tembel insanlar yatakta çok vakit geçirir. Düzenli bir hayatı olan insan bir an önce kalkar ve işine bakar
Sabah 6 da uyanırsam mutlu mesut kalkıyorum yorgun olmuyorum geç uyanırsam yorgun agresf oluyorum düzenim bozulmasın
Hasta değilsem hiç olmaz.
Uyanır uyanmaz çıkarım yataktan, sevmem miskinlik yapmayı.
Yataktan kalkmak istediğim bir sabaha henüz uyanmadık
Hayır uyumayı çok sevmiyorum arada şekerlemeler daha güzel oluyor
akşamları yatağa girmeme isteğim oluyor. uykudan nefret ederim :D
Her sabah istisnasız yaşıyorum bunu.
Yalnız yatınca öyle oluyor maalesef sen hep yalnız mısın
Evet annem gelip oprekek uyandırmasa ne güzel uyursum
Evet bazen oluyor
Sevmedim halde hep erken kalkmak zorundayim
Inu isteyecegimide unutmus haldeyim
Özellikle kış aylarında sürekli var bu istek
Oluyor tabi hala yataktayım
Çoğu zaman oluyo