Merhabalar Herkese 🌸

"Hayat biryerlerde akıp gidiyor ve ben kaçırıyorum" dediğiniz oluyor mu?
Merhabalar Herkese 🌸

"Hayat biryerlerde akıp gidiyor ve ben kaçırıyorum" dediğiniz oluyor mu?
Hayır benim bir şeyleri kaçırma korkum yok çünkü kaybedecek bir şeyim yok pek.. bu yüzde de kaybedeceklerimin değil kazanacaklarımın peşindeyim. ama zaten dünyada ki en kötü duygu bence çaresizliktir özellikle de bir şeyleri kaçırdığınızı bilmek ve bunu değiştiremeyeceğinizi bilmek.. mesela yaşıtlarım eğlenirken ben mutsuzum diyen çok insan vardır onlar da hayatı kaçırıyor. .
hiç olmadı, önemli olan vaktin neyle geçtiği değil, felç olursan da kaza geçirirsen de zaman bir şekilde geçecek, zirve dolu hayatının en zirvesindeyken bunlar bir anda olabilir. önemli olan vaktin nasıl geçtiği; farzı misal 5 dakikaya yarım saatlik, 1 saate 10 saatlik, 1 yıla 3 yıllık mutluluk başarı katabilmek veya jack ma'nın hayat hikayesi gibi 35 yaşında 10 dolar kazanıyorken ve sadece yeni bir iş arıyorken alibaba eticaret fikriyle bir kaç yılda zirveye çıkmak. dönüp baktığında vay be ne 35 i 70 sene olmuş sanki demek.
Hayatın zaten akan bir kum saati olduğunu baz alırsak sanırım bu düşünce hepimizin kafasında vardır. Elimizden geldiğince yetmeye yetişmeye çalışıyoruz diyelim..
Cevap
30Cevap
Yok, nasibim. beni gelir bulur kafasindayim.
hayat akar gider ve her şeye yetişemeyiz kaçırdıklarımız elbette olacaktır yani kaçırdıklarıma üzülmüyorum yakaladıklarımla mutluyum :)
Kaçırdığımı düşünürsem adımlarımı hızlandırır yetişirim. Pes edip geçti gitti diye üzülmem.
aşkom gelmiş hoş geldin aşkom bu arada master oldum aşkom
bu arada var aşkom
Hayırlı olsun bebekk
teşekürler fıstığım öpücükler aşkoma ♥
Çok şey kaçırdığımı düşünüyorum gerek hatalarımla gerek prensipsiz prensiblerimle şimdi yakalamaya çalışıyorum ama giden zaman geri gelmiyor.
Anı yakalayip aklindakikeri yasarsan pisman olmazsin ben öyle yapiyorum gayettte hersey süper oluyo.
Şu an yaşadığım dönem için olmuyor ama geçmişte böyle bir şey hissetmiştim. Önemli olan da bu zaten insanın hatalarından ders alması
Ben kendime geç kalıyorum hep, kendimi kaçırıyorum.
Çok şey kaçırıyorum farkındayım ama bunun için hiçbir şey yapmıyorum.
Evet yaşlandıkça artıyor o korku. Geç kalıyorum diyorum.
Korkularımı aşalı çok oldu. Hatta o yaşlarıda geçtik. Olursa ekime olmazsa kasıma aralığa..
Zaman zaman yoğun yaşıyorum ama zaten bir his var çoktan kaçırdığıma dair😏
Benim ALLAHTAN hiç bir şeyden korkum yok papatya hanım
Yapmak istediğim çoğu şeyi yaptım bu yaşıma kadar, her şeye de yetemem zaten o yüzden yok
Hayat bizi kaçırıyor hocam bizim bişey kaçırdığımız yok 😀
Hiçbir şeyi kaçırdığımı düşünmüyorum aksine birçok insandan çok daha ileride görüyorum kendimi
Hayatımda her şeyi kaçırdım zaten ama hâlâ mücadele ediyorum
Ne korkusu be yaşıyoruz
Evet bunu hep hissediyorum.
Tabiki tanımak istiyorum insanları vakit geçirmek istiyorum eğlenmek ama sözde bir birikim olsun diye kimseye muhtaç olmuyum diye çalışmaktan her an her türlü heyecanı yarıda bırakıp ta çalışmak😕
Hayır. Kaçırmak istemediğim şeyi hiç kaçırmıyorum. Hayat benim kalbimde.
Yakaladığımız bişey yok ki cennet ülkemde. Ne tutsak elde kaldı.
Korkarsan kaybedersin her zaman oluruna bırak giden gittiği yere kalan sahalar bizim
hayır öyle bir korkum yok
Hayatım zaten birçok şeyi kaçırmak zorunda kaldım.
Ben kovalıyorum bir kere nere kaçacakmış benden.
Aklımı kaçırmaktan korkuyorum
An itibari ile yok hanim efendi
Biyolojik saatim.
Artık yok
Hayat kaçıyor cınımmmm 🖤
Demeyi bıraktım.
Zaten hayatta herşeyi kaçırdım
Kaybetme korkusu
Nerdeyse her gün aklıma geliyor bu cümle.
Oluyordu ama ucundan yakaladım. 😂
Bence hayat zor
Hayır 😀
Çok var
Hayir
Yoks
Hep var
Vardır illaki.👀
her şeyi kaçırdım...
Varr
Hic kaçmaz benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?