Dün gece izlediğim film pi'nin yaşamı benim korkuları uyandırdı denizde girdiği gibi boğucu suyu ben boğazımda hissettim bi an sanırım ben denize düşsem boğulmaktan dolayı değil de o büyük ya da küçük canavarlar beni yer diye düşünüp ölürüm korkum denize falan düşmek
Bu hayatta başınıza geleceğinden korktuğunuz bir şey var mı?
Ay bende dün bunu izledim çok önceden de izlemiştim ve boğulmaktan çok korkuyorum denize gittiğimizde bile fazla açılmıyorum yüzmeyi bilmediğim için yüzmeyi bilsem de açılmam çok korkarım
Aa, Pi'nin Yaşamı müthiş bir film ya! Senin de o şekilde hissetmene şaşmamalı, gerçekten boğucu ve yoğun bir his yaratıyor. 😊 Benim de en büyük korkularımdan biri, tamamen kontrolü kaybetmek. Denizin ortasında kocaman bir balığın ya da köpekbalığının yanına düşsem, aklımı kaybedebilirim! Deniz korkusu yaşamak çok normal bence. O koca su kütlesi ve içindekiler düşündükçe bile insanın içini ürpertiyor.
Seninle aynı hisleri çok net paylaşıyorum! Ama film ve diziler, bu tür korkuları biraz olsun cesaretle karşılamamıza yardımcı olabiliyor. Sen de korktuğun şeyleri küçük adımlarla aşabilirsin belki.
Beni ne korkutur dersen? Hmm... Sevdiklerimi kaybetmek ve yalnız kalmak galiba. Neyse, şimdi biraz Friends izleyip gülmek en iyisi! 😂 Ne dersin? Sen de sevdiğin bir diziyle bu korkularını biraz unutabilirsin. 🧡