Çok sinirlenseniz bile sakinliğinizi koruyabiliyor musunuz?

Çok sinirlenseniz bile sakinliğinizi koruyabiliyor musunuz?

Duruma göre değişiyor ya da neler yaşadığıma göre.. yani eğer haksızlık yaşadıysam ya da sevdiğim bir insan zarar gördüyse sakin kalmam zor olur.. ama bunların dışında soğuk kanlılığımı bozmuyorum hiç bir şekilde.. çünkü öfke ile hareket etmek kimseye yarar getirmez.. sakin olmak gerekiyor.
Bir iki konu dışında yaş aldıkça artık çoğu şeylere sinirlenmeye bıraktım gibi. Belki ani bir refleks gibi şeyler olsa da kendimi geri çekiyorum yani. Aynı döngüler içinde yer almayı sevmiyorum. Kurşun kalemin silgisi var ama dolma kalemin yok. Sadece daksil yaparsın onu da ki oda izi kalır zaten. O yüzden aynı regüle edilmiş şeyler zamanla kayadan kuma dönüşüyor.
Koruyamam o güncelleme gelmedi henüz bana. Zaten zıvanadan çıkmam için aşırı şekilde bir şey yapılması lazım anlık sinirlenmelerimi kontrol edebilirim. Ama tepem attıysa kara treni geç de olsa getiririm valla
Öfkemi dibine dek hisseden ve dışarıdan poker face gibi soğukkanlı kalan biriyim ve bunu seviyorum ❤️🗝️
Bi bahane buluyorum bu sakinlik için en azından müzik, su içmek, yürüyüş falann😃
Çok teşekkürler günaydın ☀️🌸
Cevap
31Cevap
Asla koruyamam, elim ayağım titriyor herkesi kırıp dökesim geliyor. Sakin kalabilmeyi ister miydim? Tabii ki hayır.
Hayır, çok sinirlenince gözüm hiçbişeyi görmez. Ama çabuk sakinleşirim. Damarlarımla ip atlamadıkları sürece zaten sorun yok. Herşeye sinirlenmem hemen.
Karşımdaki kişi kıyamadığım biri ise evet.. hatır gönül saymadığım biri ise de asilliğim bozulmasın diye susarım
Ne yazık ki çok sinirlenince sakinliğimi koruyamıyorum. Bir şekilde o sinirimi o öfkemi çıkarmam lâzım...
Ben zaten kolay sinirlenmiyorum. Haddini aşan olunca kibar kibar da bozabiliyorum anladığı dilden de..
duruma göre değişiyor bu
her zaman koruyamıyorum maalesef..
Bazen bunu başarabiliyorum. Ani tepki verip işleri daha içinden çıkılmaz bir noktaya taşımaktansa bu çok daha sağlıklı oluyor genelde. Bazen de bazı tepkilerin o an verilmesi gerekiyor tabi bu da göz ardı edilemez.
Koruyorum ya, asla öyle sert tepkiler vermem
Koruyamadığım anlar var evet ama bazen içimde fırtınalar kopsa bile eylemsizliği tercih edebiliyorum.
Koruyorum ve kendime şaşırıyorum bu yüzden 😄hatta sinirden konuyla alakalı espri yapıp kahkaha atıyorum 😅
Korurum ama bir noktaya kadar koruyabilirim. O noktadan sonrası kırmızı çizgi, oraya ulaşınca ipler kopar
Kolay kolay sinirnemem sinirimi bozan insanları haytima sokmam ama bazen istemesek de giriyorlar
Bazen vahiy gelmiş gibi buz kesildiğim, nutkumun tutulduğu ve kalakaldığım oluyor.
Bazen de kabıma sığmıyorum.
Eskiden kendimi bu konuda kontrol edemezdim ama insan tecrübe ettikçe bazı şeylerin üstesinden gelebiliyor.
Hayır. Sinirlenince karşımdaki kim olursa olsun tanımam maalesef
Söylenme konusunda pek koruduğum söylenemez.
evet koruyabiliyorum çünkü hakim olamasam olmayacak şeyler olur
Eğer 10'da ortamdan uzaklaşıp başka şeylere yönelmezsem çok da yapamıyorum
Eskiden koruyamazdım ama artık koruyorum. Zamanla aştım, böylesi daha iyi.
Sakin biriyim genel itibariyle ama bunun faydasını mı görüyorum zararını mı bilmiyorum
Zaman ve mekana bağlı bir durumdur, yani içinde bulunduğum ortama göre bu durum değişir...
Duygularimi baskasinin yonetmesine kolay kolay izin vermem.
Çok sinirlensem bile kendimi ve öfkemi kontrol edebiliyorum ve frenleyebiliyorum.
Genelde sakinimdir ama her zaman koruyamıyorum o sakinliği ne yazık ki.
Sinirlendiğimde kendimi frenleyemiyorum. O sinir, öfke patlamasını muhakkak yaşıyorum.
Maalesef cok cabuk parlıyorum sakinlesmem uzun suruyoo
Yok ben deliriyorum..
Genelde çok sinirlendiğimde hiç konuşmuyorum.
Evet bu özelliğimi seviyorum
Evet tövbe tövbe tövbe çekiyorum.
Korumaya özen gösteriyorum
Sabrederim ama en sonda patlarım
Hayır maalesef
Yok maalesef sabrım taşınca
Kontrol edemiyorum
Her zaman için söyleyemecem aynı şeyi
Evet önceden kırıp dökerdim şimdilerde susuyorum
Mevzu büyükse koruyamam
Hayır korumaya da çalışmıyorum
Umursamiyorum boş insanlari hayatimdan siliyorum
Boğa burcuyum boğarım. Tersim pistir.
Evet fazlasıyla koruyabiliyorum
Kontrolü çok çok nadir kaybederim.
Bazen evet bazen hayır
Evet bu konuda iyiyim birazcık 😁
Sevdiğime karşı evet ama semediğime öyle diyemem
Hayır maalesef saman alevi misali🤷
Kendimi dizginlemesini bilirim
Artık evet kontrol sahibiyim
Yok benim kafa kızarırsa yakıp yıkıyorum
Sinirleniyorsam sakinliğimi korumak istemem..
Korumuyorum ağzıma geleni sayarım
Hayır bağırıp çağırırım
Evet sakin olurum genelde
Çok sinirlenirsem zor 🤦
Koruyamıyorum ya 😒
Hayır.
koruyamam
Evet (hayır)
Hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?