Kişilik & Karakter Napolyonla kafayı bozdun diyorlar sizce anormal miyim? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Napolyonu çok seviyorum kitaplarini okuyorum, belgesellerini ve filmlerini izliyorum hatta savaş oyunlarini bu yüzden seviyorum sizce anormal miyim? Hatta napolyonun resmini evimin duvarina asmayi düşünüyorum... Napolyonla kafayi bozdun diyenler var Napolyonla kafayı bozdun diyorlar sizce anormal miyim? Cevapla Film Soruları Belgesel Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. normalsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Eskiden çoğu deli akıl hastaları olsun ya da köylerde Napolyon şapkası takar insanlardan para isterlerdi 😁 yakında seni de görürmüyüz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hep söylemişimdir sende katil tipi var haklı çıktım napolyon 1milyon insanın ölümünden sorumlu o şu an cehennemin dibinde 0 12 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Benimle napolyonun ne alakasi var kdbdksdn Yorumla Cleanman58 +1 yıl Cehennemi inceleme fırsatın mı oldu da böyle net yazıyorsun cehennemin dibinde diye 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katiller piskopqtları sever piskopatlar katilleri sever katilsin Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ben kimseyi öldürmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hamile kalıp düşük yaptın Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ben hamile kalmadimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Katil seven katildir napolyon hamile kadınları karnına kılıç saplayıp günahsız bebekleri annelerin karnında koparıyordu kafir biri Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Nerden duydun bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cezairi mısırı işgal edip milyonlsrca katliam yaptı araştır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz z kuşagı çok cahilsiniz araştırmayı bilmiyorsunuz www.google.com/.../fransanin-soykirim-dosyasi-kabarik-4384721 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alsana kanıt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dergipark.org.tr/en/download/article-file/411545 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Paraya önem veriyorum 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Para önemlidir Yorumla t4yFun40 +1 yıl Kişiye göre değişir Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Anormalsiniz 0 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Yaa :( Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
normalsin
Eskiden çoğu deli akıl hastaları olsun ya da köylerde Napolyon şapkası takar insanlardan para isterlerdi 😁 yakında seni de görürmüyüz
Hep söylemişimdir sende katil tipi var haklı çıktım napolyon 1milyon insanın ölümünden sorumlu o şu an cehennemin dibinde
Benimle napolyonun ne alakasi var kdbdksdn
Cehennemi inceleme fırsatın mı oldu da böyle net yazıyorsun cehennemin dibinde diye 😅
Katiller piskopqtları sever piskopatlar katilleri sever katilsin
Ben kimseyi öldürmem
Hamile kalıp düşük yaptın
Ben hamile kalmadimki
Katil seven katildir napolyon hamile kadınları karnına kılıç saplayıp günahsız bebekleri annelerin karnında koparıyordu kafir biri
Nerden duydun bunu
Cezairi mısırı işgal edip milyonlsrca katliam yaptı araştır
Siz z kuşagı çok cahilsiniz araştırmayı bilmiyorsunuz
www.google.com/.../fransanin-soykirim-dosyasi-kabarik-4384721
Alsana kanıt
dergipark.org.tr/en/download/article-file/411545
Paraya önem veriyorum
Para önemlidir
Kişiye göre değişir
Elon musk kıskanmasın sonra
yine kafasından bir senaryo daha
Z izle napolyunu sorun değil