Kişilik & Karakter Motive Olduğunuz Sözler Var mı? İşinDoğrusu Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor "Doğdu güneşim" lafı nedense bana her sabah iyi gelmeye başladı. :) her yeni gün, yeni bir başlangıç neticede. Motive Olduğunuz Sözler Var mı? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hiç bir umut küçük değildir 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kimsenin zkinde değilsinBu laf çok motive eder :d aynı zamanda hissizleştiriyor bir süre sonra, uyarayım :) 0 0 Yorumla
meetesa Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 68% +1 yıl La ben ölmüşüm ne motive Si tek bildiğim motive ağla kalbim motive yaz çıkanı dinle o 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yok ama düşünerek motive olabiliyorum.. 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok ben sözle motive olacak birisi diilim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç bir umut küçük değildir
Kimsenin zkinde değilsin
Bu laf çok motive eder :d aynı zamanda hissizleştiriyor bir süre sonra, uyarayım :)
La ben ölmüşüm ne motive
Si tek bildiğim motive ağla kalbim motive yaz çıkanı dinle o
Yok ama düşünerek motive olabiliyorum..
Yok ben sözle motive olacak birisi diilim.