Kişilik & Karakter Şşşş evet sen bana fikir ver? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şimdi erkeklerin en çok hoşlandığı güzel tatlı sözler neler Güncellemeler+1 yıl Ayy abartma yapmadan yaa tatlı sözler dedik demi Şşşş evet sen bana fikir ver? Cevapla Erkek Soruları En İyi Sözler Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Seni seviyorum sözleri 1 0 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Bugün seninim 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama yaa Yorumla Sertmerthakan3 +1 yıl Kız bundan tatlı söz mü var erkek için , ne saçmalaması Yorumla Soran +1 yıl Kocam değil ki niye öyle diyim Yorumla Sertmerthakan3 +1 yıl Sevgilin değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Sevgilimle karı kocalık oynamıyoruz herlade Yorumla Sertmerthakan3 +1 yıl İiii ne dersen de ya , yardımcı olmaya çalışıyoruz azar işitiyoruz😂 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Baklava, Künefe, Katmer, Kadayıf 0 23 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂Fenasın Yorumla Adanus0101 +1 yıl Ama gercek bunlar bana tatlı dersen bunları isterim sütlaç kazandibi, güllaç bunlar tatlı oloarak yemem Yorumla Soran +1 yıl Erkeğe tatlı sözler dedim ama sen de haklısın odun ne anlar tatlı sözden 🙂 Yorumla Adanus0101 +1 yıl Bak yaa 2 dk odun olduk... Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapmıştım Yorumla Adanus0101 +1 yıl çokkk kırıldım ama ama tatlı alırsan belki kendimi iyi hissederim Yorumla Soran +1 yıl Diyetteyiz bee ne tatlısı 😃aklıma düşürme aaaa Yorumla Soran +1 yıl O değil de ağzının tadını biliyormuşsun Yorumla Adanus0101 +1 yıl Olay şöyle oldu öğlen yemek sonrası ofiste tatlı konuştuk tatlı söyleyeceğiz herkes farklı bi sey istedi tam bu sırada senin soruyu gördüm orada tatlı yazınca daldım olaya... Yorumla Adanus0101 +1 yıl Adana lezzetleri iyidir. kendimize iyi bakarız... Yorumla Soran +1 yıl Ahahha çok iyi 😃 Yorumla Soran +1 yıl Ne söyledin peki sen 1 tepsi baklava mı Yorumla Soran +1 yıl Adana neresi peki Yorumla Adanus0101 +1 yıl Merkez çukurova ilçesindeyim Yorumla Adanus0101 +1 yıl Ofis için Kaymaklı kadayıf karar verdik :) Yorumla Soran +1 yıl Hımm güzel şerbetli şerbetli gelsin kaloriler afiyet olsun ben de 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yiyim bari Yorumla Adanus0101 +1 yıl Diyette off bende ne konulara girdim... tahin pekmez yerine hurma ye iştahı çok iyi kesiyor tatlı iştahın gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Tahin pekmezden vazgeçemiyorum maalesef ki Yorumla Adanus0101 +1 yıl Benim saha kahvatısı fovorim önce tost sonra tahin pekmez soğuk havada iyi gidiytor Yorumla Soran +1 yıl Evet çok güzel oluyor severim ben de Yorumla Adanus0101 +1 yıl sen hangi sehirdesin adanayı ı bilirmisin Yorumla Soran +1 yıl Yani biliyorum evet Yorumla Adanus0101 +1 yıl iyi bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilin için soruyorsun sanırım bu soruyu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. peki :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yalancı en nefret ettiğiniz 😂 Yorumla endmuhh +1 yıl sevgilim var Yorumla Soran +1 yıl Benim de var 😃 Yorumla endmuhh +1 yıl yani ne yapalım Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. ayyy erkek ya:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Seni seviyorum sözleri
Bugün seninim 😂
Saçmalama yaa
Kız bundan tatlı söz mü var erkek için , ne saçmalaması
Kocam değil ki niye öyle diyim
Sevgilin değil mi?
Sevgilimle karı kocalık oynamıyoruz herlade
İiii ne dersen de ya , yardımcı olmaya çalışıyoruz azar işitiyoruz😂
Baklava, Künefe, Katmer, Kadayıf
😂😂😂😂Fenasın
Ama gercek bunlar bana tatlı dersen bunları isterim sütlaç kazandibi, güllaç bunlar tatlı oloarak yemem
Erkeğe tatlı sözler dedim ama sen de haklısın odun ne anlar tatlı sözden 🙂
Bak yaa 2 dk odun olduk...
Şaka yapmıştım
çokkk kırıldım ama ama tatlı alırsan belki kendimi iyi hissederim
Diyetteyiz bee ne tatlısı 😃aklıma düşürme aaaa
O değil de ağzının tadını biliyormuşsun
Olay şöyle oldu öğlen yemek sonrası ofiste tatlı konuştuk tatlı söyleyeceğiz herkes farklı bi sey istedi tam bu sırada senin soruyu gördüm orada tatlı yazınca daldım olaya...
Adana lezzetleri iyidir. kendimize iyi bakarız...
Ahahha çok iyi 😃
Ne söyledin peki sen 1 tepsi baklava mı
Adana neresi peki
Merkez çukurova ilçesindeyim
Ofis için Kaymaklı kadayıf karar verdik :)
Hımm güzel şerbetli şerbetli gelsin kaloriler afiyet olsun ben de 1 tatlı kaşığı tahin pekmez yiyim bari
Diyette off bende ne konulara girdim... tahin pekmez yerine hurma ye iştahı çok iyi kesiyor tatlı iştahın gidiyor
Tahin pekmezden vazgeçemiyorum maalesef ki
Benim saha kahvatısı fovorim önce tost sonra tahin pekmez soğuk havada iyi gidiytor
Evet çok güzel oluyor severim ben de
sen hangi sehirdesin adanayı ı bilirmisin
Yani biliyorum evet
iyi bakalım
Sevgilin için soruyorsun sanırım bu soruyu
Evet
Samimi ol doğal davran yeter:)
Şekerpare, vezir parmağı, dilber dudağı
peki :D
Yalancı en nefret ettiğiniz 😂
sevgilim var
Benim de var 😃