İnsanlardan kendimi soyutluyorum ve yapayalnız yaşıyorum. Onlar neden bilmiyorum benimle tanışmak istiyor adım arıyor ama ben ille de yalnız. Sonra insan seçtiğimi düşünüyorlar ama ben kimseyi istemiyorum. Sadece bana acıdıklarını hissediyorum ve o yüzden adım atmaları can sıkıcı. Ne istiyorum derdim ne benim?
Yalnız olmak istemiyorum ama başkalarının hayatına girmek de çok zor. Ben yapamadığım için ezikliğim dikkat çekiyor ve onlar yapıyor bu Sefer de ben bu konumu yediremiyorum ve karşıdakinde kendimi beğenmiş gösteriyorum. Anlatabiliyor muyum? Kendimi anlamaya çalışıyorum ne istediğimi bilmiyorum kafam çorba.
Yalnız olmak istemiyorum ama başkalarının hayatına girmek de çok zor. Ben yapamadığım için ezikliğim dikkat çekiyor ve onlar yapıyor bu Sefer de ben bu konumu yediremiyorum ve karşıdakinde kendimi beğenmiş gösteriyorum. Anlatabiliyor muyum? Kendimi anlamaya çalışıyorum ne istediğimi bilmiyorum kafam çorba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü insan güvenmiyor.
En güzelini yapıyorsun boş ver , hayatına birini alsan ya sinir hastası olursun ya da dertten ölürsün
Ya kısacık hayat, dene ne kaybedebilirsin ki, millet ne düşünmüş salla gitsin.
İşte onu yapamam sallayıp geçemem bunu neden yaptığımı çözmezsem onca sene saçma sapan bir şey olur kendime saygısızlık
Kendimi anlicam bunu neden yapıyorum?
Aslında üzülmekten korkuyorsun, temelde olan şey bu
Çok mantıklı ondan.
Sagopa Yaşlı Planet
Fark ettim
Alsan gidiyor zaten