Ne zaman bir erkekle arkadaş olmaya çalışsam genelde benden hoşlanmış ve arkadaşlık bozulmuştur. Bu bana özel bir durum değil tabii ki. Gözlemlerim erkeklerin genelde arkadaş kalamadıkları yönünde. Fakat bazı kızların erkek kankaları oluyor. Onlara özeniyorum. Erkeklerin arkadaşlığı daha samimi ve doğal geliyor. Bu yüzden de erkek arkadaşım olsun istiyorum ama benden hoşlanmasın. Nasıl biri olmalı ki sadece arkadaş gözüyle baksın?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bi tane kız hayatının içine etmiş olsun artık aşka olan inancı komple bitmiş birisi işte o zaman olmuyor hiç bi kıza bakamıyor
Üzgün bir arkadaş olacak o zaman
Üzgün değil hayatının içine edilmiş kalbini hissetmeyecek
Duygulari alınmış erkeklerle iyi arkadaşlık olur o zaman
Aynen öyle
Ama duygusuz arkadaş bana kötü davranabilir. Sonuçta duygu yok. Kafasına göre davranır. Beni yorar. Biraz duygusu kalmış olsun
Olur sipariş listesine girdim 2030 gibi siparişi size yollayacağım 😀😀
Bu harika teşekkür ederim. Fakat daha erken olsun. 2030 da kim öyle kim kala😅
şu an kalbi alınmış en ufak şeyden pürüz kapan hayatta yalana gelemeyen dümdüz biri var maalesef ki 😀
Sizin aradığınız kriterlere uygun değil 😀😀
Umarım ikimizinde karşısına kriterlerine uygun arkadaş çıkar diyeyim o zaman. Kısmet değilmiş 😢 Ama bende zaten online arkadaş olamıyorum 😄😄
😀 Amin diyelim ne diyelim
Mevzu online ya da ne bilim böyle gerçek de olması değil ki arkadaş sonuçta derdimi dinliyormu derdini anlatıyormu iyi kötü ne varsa yalansız dolansız konuşuyormu mesafeler önemli değil insanlık çok ayrı şey
Tabii ki arkadaşlıkta önemli olan insanlık ve dertleşebilmek ama ben online arkadaş olamıyorum. Saçma geliyor hiç görmediğim birine arkadaş demek.
İşte görüşler tam tersi olabiliyor bende dibindeki insana herşeyimi dökemiyorum sonuçta yarın birgün belki bana karşı bunu kullanacak ama uzaktaki Bi insan bana ne yapabilir ki düşmanlık yapamaz anca dostluk
Evet bu doğru. Bende birçok şeyi kendime saklıyorum. Özellikle akraba çevresinden hiç arkadaş edinmiyorum 😅
Fakat uzaktaki insan nasıl biri güvenilir mi bunu anlamak zor. Özellikle erkeklere hiç güven olmaz. Sözüm meclisten dışarı😊
İşte mesele bu ya asıl o içimizdeki söyleyemediklerimiz bitiriyor asıl ona dost arıyoruz ya uzaktaki insanda bazen içini dinleyip güvenmeyi deneyeceksin ki güvenilir olmasa bile sana ne yapabilir yani paranı mı alacak canını mı biliyorum siz erkeklere ben kadınlara güven olmaz diyecem ki Bi kadının gitmeden duracağına inancım hayatta yok 😀 o yüzden güvensem ne güvenmes3m ne nasıl olsa gidecek
Farklı görüşlerimiz ve ikimizinde nedenleri gayet haklı bence 😀
Uzaktaki birinin hayatıma etkisi yok. Bu açıdan güzel ama yine de benlik değil.
Evet görüşlerimiz farklı olsa da ikimizde haklıyız 😄😄
Ben zaten böyle yapın demiyorum bencesini söylüyorum birde ben normal hayatta mesela kızların yüzüne bakmam genelde utanıp sıkıldığımdan da değil aksine açık bir insanım da ama dostlukları senin dediğin gibi hemen aşk meşke ya da sanki onlara aşığım gibi havalanmalara gidiyor
Bende sinir oluyorum sonra ve bitiyor kalp kırarak 😀
Allah herkesin gönlüne göre versin kardeşim 😀 daha diyecek bişeyim yok
Bende bencesini söyledim.
"... dostlukları senin dediğin gibi hemen aşk meşke ya da sanki onlara aşığım gibi havalanmalara gidiyor"
Benim söylediğimin alt yapısı var. Benden hoşlandıklarını söylediler. Tahminde bulunmadım. Ama birçok kız erkek arkadaşın ondan hoşlandığını düşünür ve hava yapmaya başlar bu doğru. Buna lafım yok
Amin. Herkesin gönlüne göre verir inşallah. Yolun açık olsun
Bende tahminde bulunmadım banada söylediler diğer havalanma zaten kendini belli ediyor seninde yolun açık olsun Allah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim 😄😄
😊😊
😊👋👋
👐👐.
Tipini beğenmediysem ama sohbeti sariyorsa iyi arkadaş olurum
O zaman güzel olmayan kızlar daha şanslı bu konuda
Bazennn göreceli çünkü güzellik
Bence bir insan güzelse herkese güzel gelir. Fakat herkeste aynı etkiyi bırakmaz. Biri güzel der geçer birinde beğeni oluşur.
Yok knk güzel olan herkese güzel değildir emin ol özellikle erkeklerde çok farklılık gösteriyor
Anladım
O erkeklerin tek özelliği iyi rol yapmaları 😂
Üzüldüm. Gerçekten hiç arkadaş kalamazlar mı ya
Çirkin kızsa olabilir
🤦♀️
Umarım iyi bir rol yapan arkadaşın olur
Umarım rol yapmayan bir arkadaşım olur 🤦♀️
*. Djd