Maneviyatimi güçlendirmem için bana ne tavsiye edersiniz?

Merhaba. Bu yaşıma kadar içimden nasıl geldiyse öyle yaşadım , Allah acaba bu yasantimdan memnun mu diye Birgün bile sormak aklımın ucuna dahi gelmedi. 30 uma bastım, Birgün bir sohbet videosundan çok etkilendim ve aniden tesettüre girmeye karar verdim sonra da tarikata. Sonra hayatım bir anda değişti. Kalbimin tıkalı damarlari açılmış gibi oldu inanılmaz manevi degisimler yaşadım manevi olarak hayatımın ennnn temiz ayları idi diyebilirim. O günden sonra gereksiz herşeyden uzaklaştım. Çok güzel yol katettim. Bana dediler ki , bu hal bi 6 ay kadar anca sürer sonra bu manevi lezzet senden alınır sonra kendi haline bırakırlar. Hakkaten de öyle oldu 6 ay değil 1 sene sürdü, ufaktan hani yeni yürümeye başlayan çocugu annesi elini bırakır ya kendi kendine adım atsin diye, öyle bırakıldım manevi olarak, ve sürekli düşüyorum şimdi içimde o manevi hali çok özlüyorum ve o Allah aşkıyla yanıp tutustugum günleri özlüyorum ama ibadetlerine yogunlasamiyorum, yine daldim dünyalık dertlere, eve eşyaya alışverişe. Çok üzülüyorum sizinle dertleşmek istedim. Bana dua eder misiniz? Kimin duasi kabul olur bilinmez. Ve bana ne tavsiye edersiniz?
Maneviyatimi güçlendirmem için bana ne tavsiye edersiniz?