Ya yemin ederim aldatmak mı dersin egomu dersin hayır kadınlara feminstliğim yoktu bu etkenlerden dolayı oldu kafayı yicem zaten kızlar bana bakmıyo o yönden şanlıyım ama ne bilim ya
Herkes için böyle düşünme kendini kilitleme. O çoğunluk seni bulmuş çoğu böyle ama olmayanı da Bi o kadar az umarım yanıltır birisi seni mutlu olursun) :
Sadece onlar da senin gözünde bakıyorlar bu yüzden olabilir yaşanilanlar üzüntüler insana herkesi kinli ediyor Sadece herkes egolu değildir böyle düşünme kendine zarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkekler yazdığı için
Tek taraflı sorma biz de erkekler için diyoruz çünkü
Yok biz egolu değiliz
Ve biz herşeyin en iyisine laik iz demeyiz
Valla egolu kız da çok erkekte ayrım yapmam çünkü farkındayım. Olmayanı denk gelir umarım sana ego gurur olmadan seveni
Ya yemin ederim aldatmak mı dersin egomu dersin hayır kadınlara feminstliğim yoktu bu etkenlerden dolayı oldu kafayı yicem zaten kızlar bana bakmıyo o yönden şanlıyım ama ne bilim ya
Herkes için böyle düşünme kendini kilitleme. O çoğunluk seni bulmuş çoğu böyle ama olmayanı da Bi o kadar az umarım yanıltır birisi seni mutlu olursun) :
Kadınların bize düşman olması çok koyuyor ben değilim düşman ama sizler bize düşman gözüyle bakıyosunuz ya
Yani ne hayvanlığımız kalıyo ne öküzlüğümüz kalıyo:(
Sadece onlar da senin gözünde bakıyorlar bu yüzden olabilir yaşanilanlar üzüntüler insana herkesi kinli ediyor Sadece herkes egolu değildir böyle düşünme kendine zarar
Bilmiyorum abla moralim çok bozuk
Bir insanın bir sevdiği olmaz mı zihinsel engelliyim diye:(
Engel sende değil onların kafasında. Bende senin gibi düşünürdüm yaşardim çıktı karşıma o aşk sevmeyi sevdirdi
:( ben kısmetsizim abla
Kismetsizlik yoktur, vakit ve zaman vardır. Her nasip vaktine esir
Emin misin abla 27 yaşımdayım hala sevenim yok yani sevgili anlamında
Valla haklisin hemcinsim cok egolu
Hayret biri kabul etti
Herkes aynı değildir ama
Yani benim gözümde bütün kadınlar öyle yani kusura bakma