Kişilik & Karakter Güzelligine/yakışıkligina 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olun ama? Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beni herkes beğeniuo ama abartmaya gerek yok 7 iyidir Güncellemeler+1 yıl 10 verenler gerçekci gelmiyosunuz ama neyse hadi😂 Güzelligine/yakışıkligina 10 üzerinden kaç verirsin gerçekçi olun ama? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. 0 puan veriyorum ben hatta - varsa - de verebilirim. 0 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl 🤯 u Barış_LonelyForever +1 yıl ✨
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlık psikolojime göre değişiyor yani bazen aynada kendimi beğenirim bazen beğenmeyeceğim tutar o yüzden net bir puan veremem. 1 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ayy bu benn Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Birçok insan yaşıyordur bunu ya mesela evden çıkmadan önce bakarım saçlarım mükemmem görünüyordur ama evden çıktığımda bir anda dağılmaya başlar ve canın sıkılır heh işte bu da onun gibi aynı😂 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benimkini sen ver torpil yap azcık Nede olsa terzi kurmaşım kötü demez 1 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ben puan veremem başgan 😂 Yorumla Mrengineerac +1 yıl Versen çatlarsın dimi Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tahmini bir rakam verebilirsiniz benim icin. 0 2 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Sen vercen ya Yorumla LALOGLAN +1 yıl 4/10 sanirim. Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Ben de 7 diyebilirim. Çok da abartmaya gerek yok. 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. 7-8 arasinda gidip geliyorum. 1 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl profildeki sen misin... 0 5 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Nerdeeğğ😂 Yorumla t4yFun40 +1 yıl kendime 10/11 veriyorum ;) Yorumla t4yFun40 +1 yıl neden bize beni her kes beğeniyor diyorsun sen nasıl diyorsan bizde öyleyiz.😁 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Belki yalandır ben kendi hissettigim puanı verdim Yorumla t4yFun40 +1 yıl ee bizde hissttiğimi verdim iştee Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben 3 veriyorum. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. 8-9 arasi 0 0 Yorumla
sitakunen Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl 10 veriyorum 1 1 Yorumla sitakunen +1 yıl Kardeşim kendimi beğeniyorum ne yapim yani Yorumla
TahaEren44 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 +1 yıl 10.. 1 1 Yorumla TahaEren44 +1 yıl Demek gerçekçi gelmiyorum ha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
0 puan veriyorum ben hatta - varsa - de verebilirim.
🤯
✨
Anlık psikolojime göre değişiyor yani bazen aynada kendimi beğenirim bazen beğenmeyeceğim tutar o yüzden net bir puan veremem.
Ayy bu benn
Birçok insan yaşıyordur bunu ya mesela evden çıkmadan önce bakarım saçlarım mükemmem görünüyordur ama evden çıktığımda bir anda dağılmaya başlar ve canın sıkılır heh işte bu da onun gibi aynı😂
Benimkini sen ver torpil yap azcık
Nede olsa terzi kurmaşım kötü demez
Ben puan veremem başgan 😂
Versen çatlarsın dimi
Tahmini bir rakam verebilirsiniz benim icin.
Sen vercen ya
4/10 sanirim.
Ben de 7 diyebilirim. Çok da abartmaya gerek yok.
Spor yapsam 10/9
7-8 arasinda gidip geliyorum.
8/10 zorlar yahu
profildeki sen misin...
Nerdeeğğ😂
kendime 10/11 veriyorum ;)
neden bize beni her kes beğeniyor diyorsun sen nasıl diyorsan bizde öyleyiz.😁
Belki yalandır ben kendi hissettigim puanı verdim
ee bizde hissttiğimi verdim iştee
on üzerinden sekizbucuk 😏
5 den 3 burun estetik sanki
Bilmiyorum Hanım Efendi