Kişiliğiniz veya sizin kendinizde sevdiğiniz herhangi bir şey.

Kişiliğiniz veya sizin kendinizde sevdiğiniz herhangi bir şey.
Kötü niyetli düşünememek, pratik çözümler üreten bir kafaya sahip olmak, derinlemesine her şeyi analiz edebilmek, hissiyat ve kendini güçlü ifade edebilmek diye sıralayabilirim. Ama en sevdiğim yanım kelimeleri dans ettirme bilme yetim sanırım. Yeterki karşımda kafa dengi biri olsun. 😃 daha fazla yazarsam ukalalık boyutuna taşınacak bu kadar yeter
Ne mükemmel sıralamışsınız ya, diğerlerine ne elbette kendinizi her dakika övmüyorsunuz biraz övseniz kimi niye rahatsız etsin. Ben bu soruyu insanlar birazda kendi güzelliklerini hatırlasınlar diye açtım, kimse yetersiz değildir. Ne yazık ki öyleymiş gibi diğerlerine saldıranlar pek fazla. Şu kelimeleri dans ettirme özelliğinizi çok merak ettim açıkçası 😄
Dansa davet olarak algılayıp, pistte iki tur atalım mı diyorsun :))
Güzel örnek 😂
Örneklerle yetinmeyi de biliyorsun en azından aç gözlü olmadığına kanaat getirdim. :))
Çok yönlü düşünme, analiz becerimi kullanmayı tercih ettim, öğrenme merakı olan biriyim ve öğrenmeye çok açım. Kendimi geliştirmeye açığım 🙂
Harika özellikler bana birini hatırlattı 😃 kendini geliştirmeye açık olduğunu görebiliyorum burada da hissiyatımı devreye soktum 😃
😄🙃
Cevap
20Cevap
Kendimle alakası her şeyi seviyorum ve olgun düşüncelerimi
Biyolojik yaştan daha çok önem verdiğimdir ruhsal yaş. 🙂
Bakıyorum da kendimde sevebileceğimi düşündüğüm bir şey yok sıradan olmasa da insanım hepsi bu.
Bence kendiniz olmak bile sevmeye değer bir şey. İnsan en büyük nimet olabilecekken en büyük felaket de olabilir. Bizi bir yerlere getiren efsanevi zihnimiz, ne olarak görüyorsa kendini oyuz aslında. Birçoğumuz yönetmez zihnini yönetebilenler en en büyük isimler, birazda olsa kontrolü elimize alabilmeliyiz. Şahaneyiz yahu 😄
Samimiyet, lafı eveleyip gevelemeden direkt söyleyebilme özelliği 😃
Sondaki süper bir şey ya tebrikler 😄🙃
Bazı insanların hoşuna gitmeyeceğinin gayet farkındayım ama ben kendimi rahat ifade etmeyi seviyorum. Mesela bazı cinsel terimleri insan kullanmaz çekinir. Ben bunları aştım. S*k desen a* desen ne olur? Bunlar gayet normal şeyler. 😃 kendimce bazı toplumsal tabulara savaş açtım
Yaşıtlarıma nazaran daha olgun ve mantıklı düşünmem olabilir.
Çok değerli 😊
Kafa dengiyim bence ya, 10 yaşındakiyle 10 yaşında oluyorum 50 yaşındakiyle 50 yaşında oluyorum. :)
Çok harika 🙃
<3 <3
Kendimle eğlenebiliyorum kimse olmasa da oluyor ama bir okadar da arkadaşlarım varrr bu dengesizlikle bunu başarmış olmayı seviyirummmm 🙃
Kucuk şeylerin beni mutlu etmesini seviyorum.
Ayrım yapamıyorum, bütün olarak her şeyimi seviyorum..
Genelde zor durumları yönetme de iyiyim
Çok çok değerli 🌼
Teşekkürler 🤍
🙂🌼
Ben makinayım makinaaaa 😅🤪
😂😂
🤣🤣
Güçlü olmam çok şey yaşamama rağmen gülümsüyorum:)
Bol bol gülümsemeleriniz olsun 😊
Çok teşekkür ediyorum sizde öyle 💐
🌼🌼🌼🌼🌼
İnsanları umursamayip sadece rabbime yaşlanmak 😎
*yaslanmak
Çok harika 😌
😎🤲
Galiba merhametim
En harika en güzel şeydir insandaki 😌
Rica ederim kuzum 😄😊🌼
Ya acayip komik biriyim sjjeejhe
😄😂