Malum toplumum bizlere dayatmış olduğu algılar var. Bunlara karşı düşünceleri olan insanları çevre desteklemiyor bence. Peki sizin çevrenizin desteklemediği düşünceleriniz var mı, varsa bunlar neler?

Malum toplumum bizlere dayatmış olduğu algılar var. Bunlara karşı düşünceleri olan insanları çevre desteklemiyor bence. Peki sizin çevrenizin desteklemediği düşünceleriniz var mı, varsa bunlar neler?

Evet, var. Daha doğrusu var gibi. Annem ve babam bazı hususlarda bana içten içe hak verseler de elalemi düşünüyorlar. Bazı hususlarda bana karşı çıkmasalar da; onay da vermiyorlar.
bence ailelerin çoğu öyle
Çevremin desteklemeyeceğini düşünerek onlara bu konuyu açmadım. İnsanoğlu sabit fikirli sen ne dersen de o haklıdır. En iyisi onlar gibi düşünüyormuş gibi davranmak.
Var. Bu yüzden düşüncelerimi kendime saklama kararı aldım. Herkesin bilmesine gerek yok. Her doğru, her yerde söylenmez zaten
Thank ⁁ou
Cevap
7Cevap
illa ki vardır ama tek tek sormadım şu fikrimi destekliyor musunuz diye.
sormana gerek yok ki fikrini belirttiğin zaman tartışma çıkıyorsa desteklemiyorlardır zaten
Maalesef genellikle objektif düşünerek söylemiş olduğum her şey.
duymak istediklerini söylememeye devam o zaman
ben seni anladım o yüzden sorun değil
120 bin imam, bir aspirinin sağladığı faydayı sağlamaz düşüncem, bazı kesimlerce destek görmüyor misal.
Vardı. 3 çocuktan sonra okunmaz dediler. Okudum. Yine okuycam 😅
Bu konuda sana biseyler söylemek istiyorum yazabilir misin
kim olduğuna bağlı
Yazarsan anlatayım
Tam da bu konuda
Var tabii.
Eski kafalıyım biraz
Evet var
Evet
Olmazmı bea
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?