Kişilik & Karakter İnsanlardan uzak kalmak size de iyi geliyor mu? İlgilizamir Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sebebini bilmiyorum tuhaf bir şekilde !! Gençtim ya ne fark eder deyip geçerdim İnsanlardan uzak kalmak size de iyi geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır gelmiyor. 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evet insan yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor 0 11 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Sence sebebi ne olabilir? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl E sürekli birileriyle olmuyor. Tek kalıp kafa dinlemek istiyor insan Yorumla İlgilizamir +1 yıl Evet öyle :) teşekkür ederim Yorumla İlgilizamir +1 yıl Öğretmen miyiz Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Evet öğretmenim Yorumla İlgilizamir +1 yıl Branş? Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Sınıf öğretmeniyim Yorumla İlgilizamir +1 yıl Ne güzel :) Türkçe ben Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Aaa isimden tahmin etmeliydim😅 Yorumla İlgilizamir +1 yıl 😂😀 Yorumla İlgilizamir +1 yıl Olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır gelmiyor.
Evet insan yalnız kalmaya ihtiyaç duyuyor
Sence sebebi ne olabilir?
E sürekli birileriyle olmuyor. Tek kalıp kafa dinlemek istiyor insan
Evet öyle :) teşekkür ederim
Öğretmen miyiz
Evet öğretmenim
Branş?
Sınıf öğretmeniyim