Toplumun çocuk yetiştirmesinden kaynaklı birazda, iradenin yerini ve önemini tam aşılayamıyorlar. Çocuklarını daha çok ileriye yatırım olarak gördükleri için kısıtlıyorlar. Kızlarla normal muhatap olmamış bir erkekte haliyle sapık oluyor. Kızlarla muhatap olmadan önce çoğu çocuk mastürbasyon yapmayı öğrenmiş oluyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yorumlara bakıyorumda sanki tek sapık benmişim gibi hissettim. Hatta kendime birde pembe hesap açıp kendimle sanal seks yapmışım gibi utancımdan yerin dibine girdim. Her cinsel yaşam sorusunun altına yüzlerce yorum yapan erkeklerin hepsi benmiyim lan 🤬
Normal insan dediklerimizin içinden de çıkabiliyor ya ay en korkuncu o ya, insan gibi sohbet ediyorsun hop ileride içinden aman tanrım profesyonel bir sapık çıkıyor 🤣
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama şu görseldeki gibi edebiyat yapsa bence hoşunuza gider. En azından kibar abaza.🤦
Ay manyak mıyım ben ayol niye hoşuma gitsin daha çok korkarım, zaten güvenim yok daha da kaybolur erkeklere. Hoş bunlar izini belli eden türler 🤦♀️🤦♀️
Görsel ikinci olan işte. Şu emir verenler nasıl bir kafada acaba şey mi düşünüyorlar ki, ben sert erkeğim böyle yapınca etkilenir hemen yapar falan 🤦♀️