Kişilik & Karakter "Bildiğim doğrular yalan olsa" dediğiniz oluyor mu? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor oluyormuş bazen.. Ben doğrumdan şaşmam diyenleri kapı önünde bırakıyoruz. 👀 "Bildiğim doğrular yalan olsa" dediğiniz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kabullenmek güzeldir. Ölüm veya hastalık olmasaydı ne güzel olurdu 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yoo demem bu sefer de inanmam yalan oldukları için 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kabullenme evresinde sıkça yaşıyoruz ama alışılıyor bir zaman sonra. 1 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ah ne güzel olurdu. Daha sorumsuz bir hayat içinde yaşardım. 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. hayır olmuyor 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nadirde olsa oluyor. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. O kadar var ki konuşmamak en güzeli 😀 1 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı. Oluyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kabullenmek güzeldir. Ölüm veya hastalık olmasaydı ne güzel olurdu
Yoo demem bu sefer de inanmam yalan oldukları için
Kabullenme evresinde sıkça yaşıyoruz ama alışılıyor bir zaman sonra.
Ah ne güzel olurdu. Daha sorumsuz bir hayat içinde yaşardım.
hayır olmuyor
Bazen oluyor
Nadirde olsa oluyor.
O kadar var ki konuşmamak en güzeli 😀
Bi ihtimal
Olmaz olur mu
Oluyor.
Hepsi doğru
Oluyor arada bir