Nesesi de torununu seviyor mu 😇 ona gurbetten gelirken neler getirecek neler dimi 😇 Sahi nine 😇 anlatsana biraz 😇 orada uçan ayakkabılar varmış diye duydum 😳 bana onlardan getirir misin 😍
Anlat da kulaklarımın pası silinsin 😂 Senin huzur dolu sesin dindirir acıları, yok eder sancıları 😇 Kurulmuş okey masamda, hiç de sevmem yancıları 😑 Bu gece senin ninnin ile, istiyorum uyumak. Kahvaltıda iyi gider. Bol kaymaklı bir kuymak 🤤🤤
Ya yok ben yalan söylemem. Sevmem yalanı 😂 Sen de söyleme. Olmadığın biri gibi tanıtma kendini 😠 Gırgır olsun diye sordum soruyu. Ama kimse gelmedi soruya 😪 ne zaman geldiler ki zaten 🥺
Ülen ne karısı 😂 Ah işte. Sorulara gelen gelen olmaz, gelen de soruyu anlamaz 🥺 Nerede o eski çılgınlar gibi yorumlaşıp laklak yaptığım üyeler 😔 Neredesiniiizz 😭😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olmuyor hiç.
Jigolo HAHAHAHAAHAAHAHHAAH DETAY AHAHAHAHAHAHA ulan shshshs en fazla cocuklara falan yoksa yalan soylemem pek beyaz yalanlar
Senin söyleyeceğin en büyük yalan "gel şeker vereceğim" diye çağırdığın çocuğa şeker vermeyip yanağını ısırman olur nine 😂😂
Ahahahahaha ayyh torun ne kadar biliyor seviyor enensini🤣
Nesesi de torununu seviyor mu 😇 ona gurbetten gelirken neler getirecek neler dimi 😇
Sahi nine 😇 anlatsana biraz 😇 orada uçan ayakkabılar varmış diye duydum 😳 bana onlardan getirir misin 😍
Nenrcim instayabak sjsjs ben sana sesli sesoi anlatirim bir ara nasil sevdigimi seni sjsjs
Anlat da kulaklarımın pası silinsin 😂
Senin huzur dolu sesin dindirir acıları, yok eder sancıları 😇
Kurulmuş okey masamda, hiç de sevmem yancıları 😑
Bu gece senin ninnin ile, istiyorum uyumak.
Kahvaltıda iyi gider. Bol kaymaklı bir kuymak 🤤🤤
Haid haid bekliyom acil
Gerekiyorsa saptırırım
Jigolo değilsin şu an da saptırıyorsun ahahahah
İtfaiyeci de değilim aslında 😂😂
Bende beni tanımayan ortama girdiğimde hep yalan söylüyorum polisim avukatım falan diyorum
Ya yok ben yalan söylemem. Sevmem yalanı 😂 Sen de söyleme. Olmadığın biri gibi tanıtma kendini 😠
Gırgır olsun diye sordum soruyu. Ama kimse gelmedi soruya 😪 ne zaman geldiler ki zaten 🥺
Kanka burdan karı bulamazsın zor dışarı çık
Ülen ne karısı 😂
Ah işte. Sorulara gelen gelen olmaz, gelen de soruyu anlamaz 🥺
Nerede o eski çılgınlar gibi yorumlaşıp laklak yaptığım üyeler 😔
Neredesiniiizz 😭😭