Kişilik & Karakter 1ini seçmek zorundasınız Ezik olmak mı aşırı egolu olmak mı? anastasiapetrovna Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her ikisi benlige zararli Ama diyelim bir uç. u seçmeniz gerek 1ini seçmek zorundasınız Ezik olmak mı aşırı egolu olmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Egolu olayim bari dozunu ayarlarim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Egolu olmak 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Hiçbiri olmak zorunda değilsin Kimse kendini saçma kalıplara sokmak zorunda değil 0 0 Yorumla
Hakan02256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl ezik olup ezileceğime egolu olup ezmeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
ahmett42 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Ezik olmayı seçip kendimi geliştirebilirdim. Ego sevmediğim bir özellik egoist birinin düzelmesi daha zor bence 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. egolu olmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Egolu olayim bari dozunu ayarlarim
Egolu olmak
Hiçbiri olmak zorunda değilsin Kimse kendini saçma kalıplara sokmak zorunda değil
ezik olup ezileceğime egolu olup ezmeyi tercih ederim
Ezik olmayı seçip kendimi geliştirebilirdim. Ego sevmediğim bir özellik egoist birinin düzelmesi daha zor bence
Egoo
Egoyu seçerdim
ikiside kötü ya
Aşırı egolu olmayı yeğlerim
Egolu tabii ki
egolu olmak
Ezik seçerim
Egolu
Evetss
egolu
Ego tabiki