💫Yalnızlığı ve kendimle baş başa olmayı her şeye tercih ederim diyen var mı? <3 Neden böyle olur?

💫Yalnızlığı ve kendimle baş başa olmayı her şeye tercih ederim diyen var mı? <3 Neden böyle olur?

Yalnız kalmak bir tercih değil zorunluluktur çünkü insan hayatta yaşadığı şeylerden ötürü yalnız kalır ve yalnız kalmak gerçekten sanıldığı kadar iyi değil evet avantajlı yanları var ama bir insanın verdiği huzuru, mutluluğu, neşeyi yalnızlık o kadar vermiyor.
Kendimi sevmeyi ve yalnız olmayı seviyorum evet bu kabul edilebilir bir şey çünkü kendi başıma kaldığım zaman eğleniyorum kafamı dinliyorum kendi fikirlerime burada özgür bir şekilde ifade edebiliyorum, fakat netice olarak şunu söylemek istemeliyim ki hayatta sadece yalnız kalmayı istemem çünkü ben bedensel engelli olarak dünyaya geldim benim ne kadar ağır bir engelim olmasa da tuvalet banyo Kendi işimi kendim yapabilecek kudrete ve güce sahip olsam da Allah'ım bugününe şükür, yine de benim de ihtiyaç duyduğum noktalar olabiliyor dolayısıyla hayatta yalnız kalmak gibi bir durum söz konusu olmaz benim için iyi kötü birisiyle evlenip bir hayat kurmayı bir çocuk sahibi olmayı belki bir toron sevmeyi isterim hayatta o kadar kötü şeyler yaşadım bunu kabul ediyorum tanıdığım sevdiğim insanlardan yana çok üzüldüm ailemden yana yeri geldi çok üzüldüm ama bu beni hayata pozitif acıtan bakmamı etkilemedi Hayat bir mücadeledir, Allah'ım bize bahşetmiş olduğu bir sınavdır Bu sınavda iyi şeyler de olacak kötü şeyler de olacak kendimizi böyle gereksiz şeylerle kısıtlamayı ben hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Kendimi sevmezsem kimseyi de gerçekten sevmiş olmam. Çünkü sevgi verilen bir şeydir. Kendime sevgim olacak ki başkasına da beni sevebileceği bir insan verebileyim.
Motive ediyorum. Bazen karamsarlığa düşsem de biliyorum ki kendime kendimden başka iyi gelen kimse yok
Öyle... :)
Cevap
11Cevap
Hayır çünkü yalnızlığı sevmiyorum hiç bir şekilde.. ama yine de yalnızım :) en çok istemediği şey bazen insanın başına geliyor sürekli
İnsan insana muhtaçtır. Yalnız yaşanmaz
Yalnızlığın bana daha da kötü geldiğini anladım. Etrafımda arkadaş da olsa birilerinin olması gerektiğine inanıyorum. Yoksa gün b gün kötüye gidiyorum. Etrafımda arkadaş olarak tek bir kişi olsun. Söylesin bana neye kırıldığını neye kızdığını. Ben de ona göre çeki düzen vereyim kendime. Yalnızlık yavaş yavaş ama acı çekercesine ölmek gibi.
Arkadaşım hatalar düzeltilir ama bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatırı var
45. yasindayim ve bekarım
Ama yalnızlığı sevmiyorum
Babamın yadigarı annemle beraber yaşıyorum
O benim yarenim
Ben onun yarenim
Hayatı yasami paylasiyoruz
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Yalnız kalmaya niyetim yok ama kendini sevme felsefesi iş görüyor.
aynen öyle ekstra ailemle yalnız kalmayı tercih ediyorum
Bu kafa insanı tüketir yalnız ilerleyen yıllarda. Aşk şart yemin ederim..🍀
Kendini seven ve kendiyle eğlenebilen üstün insanlar bunu yapabilirler
Evet öyle biriyim
hayır değilim
Yalnızlığı sevmiyorum ama nedense hep yalnızım:))
Nedeni ise insanlardan uzak bir yaşam olabilir tercihi
Tamda öyleymişim
Yavaş yavaş öyle biri olmaya çalışıyorum
Hayır değilim
yok evlendim
Hayır değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?