Kişilik & Karakter "Sizde Kadınların psikolojik baskısından rahatsızmısınız? SerhatNorth Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl "Kimseye baskı yapmıyoruz diyenler güldürmeyin "Sizde Kadınların psikolojik baskısından rahatsızmısınız? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Rahatsız değilim umursamıyorum çünkü 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Umursamıyorum bile. Onlar işlerine o an gelirse onu yaparlar. 1 1 Yorumla SerhatNorth +1 yıl Aynen menfaatleri gereği erkeği sömürürler Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Rahatsız değilim, çözdüm artık ilgilenmiyorum 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. En güzeli kadınlardan uzak durup biranı içecen sahilde yalnız başına. 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadın erkek ayrımı yapanlarda zeka geriliği olduğunu düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. 0 1 Yorumla SerhatNorth +1 yıl Zeka geriliği olsaydı ayırt edemezdim zaten bunu zekam sayesinde yapıyorum bayan! Yorumla
sineeem1 Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. baskı yapmıyoz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahatsız değilim umursamıyorum çünkü
Umursamıyorum bile. Onlar işlerine o an gelirse onu yaparlar.
Aynen menfaatleri gereği erkeği sömürürler
Rahatsız değilim, çözdüm artık ilgilenmiyorum
En güzeli kadınlardan uzak durup biranı içecen sahilde yalnız başına.
Kadın erkek ayrımı yapanlarda zeka geriliği olduğunu düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
Zeka geriliği olsaydı ayırt edemezdim zaten bunu zekam sayesinde yapıyorum bayan!
O baskıya izin veemiyorum
Kimseye baskı yapmıyoruz
Umrumda değiller
baskı yapmıyoz