Hislerinizi ve davranışlarınızı yönetebilir misiniz genelde?

Evet ben yönetebilirim. yani bazen zor gelen duygular oluyor mesela karşımda ki insandan beklemediğim davranış görünce ya da bazen gün için de çok bunaldığım da oluyor. ama içime atıyorum ve sakin kalmayı deniyorum. düşünmeden hareket etmiyorum hiç bir şekilde.
Bazen. Öfkeliyken sakin olamiyorum mesela sinirliyken aldığım kararlardan ve yaptığım şeylerden daha sonra çoğunlukla pişmanlık duyuyorum.
Libidom yükselince kendine hakim olmalısın diyip başka şeyler düşünerek kendimi kontrol altına alabiliyorum.
ama duyguları kontrol etmekle bastırmak ikisi ayrı şeyler unutmayın. Doğru şekilde kullanıldığında mükemmelliğe erişirsiniz.
Bazen insan yapabilecek haldeyken içinden yapası gelmiyor. Benim de böyle birkaç durumum olmuştu. Fakat yapmak gerekiyor özellikle davranışlarımızı yönetmek şart.
Çok nadir..
Fazlaca şeffaf biriyim hissettiğim yüzümden okunur saklamayı gizlemeyi pek beceremem. Bazen hayatımı zora soksa da şeffaf olmak hoşuma gidiyor benim..
Cevap
17Cevap
Zorlandığın tek konu bu sanırım. Onlar beni yönetiyor.
Ket vurmak, set çekmek ve baskılamak suretiyle kendimi yerden yere vurduğum oluyor.
Uslanmaz ve haylaz bir çocuk dürtüyor sürekli. Pervasızca yaşamak istediğim anlar da olmuyor değil.
Hayır konu hisler oldu mu kalbim başa geçip geri kalan herkesi kışkışlıyor. Bende sadece ne yapabilirsin ki en fazla diyerek izliyorum
Çok duygusal bir yapıya sahibim o an kş duygu yoğunluğu ile hareketlerime hakim olamadığım oluyor bazenleri.
O anki ortama karşımdaki insana ve yaşadığım duruma göre değişiyor
hislerimi yönetemem ama davranışlarımda direksiyonda ben varım
Tabii ki yönetebiliyorum zaten mantıklı davranmayı her zaman çok severim
Evet yönetebiliyorum çok şükür böyle bir özelliğe sahibim 😊
Davranışlarımı yönetebilirim ama hislerimi yönetmek çok da kolay değil
Evet yönetiyorum, sevdiğim halde gizlediğim durumlarım oldu
Yönetemediğim zamanlarda oldu ama genel olarak yönetiyorum😄
Yönetmeye çalışıyorum ne kadar başarılıyım bilmiyorum.. bazen birikmişlikler fevri yapabiliyor
yalan söylemek bana göre değil.. ben genelde doğru olan neyse onu yaparım
Kıskanıyorsam yönetemiyorum. İstem dışı yapıyorum herşeyi.
O olgunluğa sahibim. Öfke kontrolümde iyidir.
Yönetmeye çalışıyorum diyelim. Kimi zaman etkili olurken, kimi zaman ise başarısız oluyorum.
Hislerimi yönetebilirim bir tek kalbimi yönetemiyorum
Hislerimi çoğu zaman yönetemem mutluysam mutluyumdur kızgınsam kızgınımdır ama davranışlarımın büyük çoğunluğunu yönetebilirirm.
Kontrol ettiğime göre evet
%100 yönetebilirim diyemem tabi ki.
Bazen yenik düştüğüm oluyor
Hislerimi hayır, davranışlarımı evet...
Yönetebiliyorum.
yönetebiliyorum
kendime hakim olabiliyorum
Bazı bazı
Bazen
Her zaman
Yönetebilirim
Destek olmadan hayır