Kişilik & Karakter Sevgilisi olmayanlar, gece yatarken ne düşünüyorsunuz? Leyasu Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Eski aşkları Memleket meseleleri Sevgili hayalleri KS'nin güzel kızlarını/yakışıklı erkeklerini Neden yalnızım sorusunu Başka şeyler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilisi olmayanlar, gece yatarken ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yattığım zaman bütün düşünceler üşüşüyor zaten. Seç beğen hangisini düşünürsen artık 🤦♀️ 1 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Başka şeyler düşünür bence 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben sevgilim varmış gibi hayal kuruyorum 0 0 Yorumla
ezgiitugcee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Şahsen gece deprem olur mu olmaz mı diye düşünüyorum korkarak uyuya kalıyorum 😂 2 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Sevgili hayalleri demek isterdim fakat ertesi günkü işler ve yemek.. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben sadece şu an da ekpss sınavını düşünüyorum tek derdim o, eğer kazanamazsam atanamazsam bu hayat son bulacak 0 0 Yorumla
Rûz-ü_Şeb Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 82% +1 yıl Aksnsnjssbsn ben KS nin guzel kizlari didim 😅 simdi gelsin abazasin, sapsin, tek erkek, etekli fallan filan findik fistik yorumlariiii 😁 0 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hiçbişey. Yattığım an uyuyakalma özelliğim var :) 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sizin derdiniz aşk bizimkisi MEMLEKET MESELESİ. Modundayimmm 1 0 Yorumla
AყαBαƙαɳ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 56% +1 yıl Ne alaka sevgili ile, sevgilimiz yoksa asil rahat yatiyoruz. 0 0 Yorumla
Beyazleketdç Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bu soğukta mis gibi uykumdan uyanıp nasıl saat 7 de dershaneye gidecem diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey düşünmüyorum eskiden izlediğim diziler varsa onların bölümlerini izliyorum 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevgilisi olunca yapacaklarını😂😂 soru çok komik ya 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı. Kitap okuyarak kitapta ki konuyu düşünmeye özen gösteriyorum 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Niye bu kadar o**** çocuğu bu herif diye düşünüyorum😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beğendiğim ünlülerin ne kadar yakışıklı olduklarını düşünüyorum😂 0 0 Yorumla
OzAdem Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl İş Sıkıntıları Hepsine Tek Atar Zaten Hele Bide Babanın Yanında Çalışıyorsan Bu Dünyada Daha Dert Aramana Gerek Yok 0 0 Yorumla
NarsistikSemtAbisi Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Tek bir noktaya odaklanıp, uykuya dalmayı beklerim bir şey düşünmem. Hızlı uyuma taktiğim 0 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ülkenin halini ve gelecekte nolacagimi 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı. yatağa yatınca direk sızarım. 0 0 Yorumla
aleyyld Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl vize haftasi vizeler düşünülüyorr 2 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl ABD vizesi mi 😊 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Başka sey 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Hiç bişey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yattığım zaman bütün düşünceler üşüşüyor zaten. Seç beğen hangisini düşünürsen artık 🤦♀️
Başka şeyler düşünür bence
Ben sevgilim varmış gibi hayal kuruyorum
Şahsen gece deprem olur mu olmaz mı diye düşünüyorum korkarak uyuya kalıyorum 😂
Sevgili hayalleri demek isterdim fakat ertesi günkü işler ve yemek..
Ben sadece şu an da ekpss sınavını düşünüyorum tek derdim o, eğer kazanamazsam atanamazsam bu hayat son bulacak
Aksnsnjssbsn ben KS nin guzel kizlari didim 😅 simdi gelsin abazasin, sapsin, tek erkek, etekli fallan filan findik fistik yorumlariiii 😁
Hiçbişey. Yattığım an uyuyakalma özelliğim var :)
Sizin derdiniz aşk bizimkisi MEMLEKET MESELESİ. Modundayimmm
Ne alaka sevgili ile, sevgilimiz yoksa asil rahat yatiyoruz.
Bu soğukta mis gibi uykumdan uyanıp nasıl saat 7 de dershaneye gidecem diye düşünüyorum.
Hiçbir şey düşünmüyorum eskiden izlediğim diziler varsa onların bölümlerini izliyorum
Sevgilisi olunca yapacaklarını😂😂 soru çok komik ya
Kitap okuyarak kitapta ki konuyu düşünmeye özen gösteriyorum
Niye bu kadar o**** çocuğu bu herif diye düşünüyorum😂😂
öemleket meselelerini. Türkiyenin tarım politikasını
Beğendiğim ünlülerin ne kadar yakışıklı olduklarını düşünüyorum😂
İş Sıkıntıları Hepsine Tek Atar Zaten Hele Bide Babanın Yanında Çalışıyorsan Bu Dünyada Daha Dert Aramana Gerek Yok
Tek bir noktaya odaklanıp, uykuya dalmayı beklerim bir şey düşünmem. Hızlı uyuma taktiğim
Ülkenin halini ve gelecekte nolacagimi
Trabzonsporumu düşünüyorum :)
Kafama göre hayaller kuruyorum
başka şeyler diyenler açıklasın
yatağa yatınca direk sızarım.
Ülke nereye gidiyor diye düşünüyorum
vize haftasi vizeler düşünülüyorr
ABD vizesi mi 😊
yalnızlığımı :D
Neden yalnızım şu an diyom
Başka şeyler
Uykuyu 😄