BİR İNSANIN GÜVENİ NEDEN DEVAMLI İNSANLAR TARAFINDAN SARSINTIYA UĞRATILIR?

Şu son 15- 20 gün içinde yaşadıklarım gerçekten bu insanların bana ne kadar bencil ve * olduğunu öğretti kimse kusura bakmasın ağır konuşuyorum ama benim yerimde siz de olsaydınız emin olun aynısını derdiniz belki de fazlasını bile derdiniz...
Artık alnımda saf, enayi mi yazıyorda ben mi göremiyorum diye şüphe etmiyor da değilim yani gerçekten herkesten bu kadar benzer davranışlar görmem hakikaten tesadüf olamaz kim ne derse desin...
Şimdi soruyorum ALLAH aşkına ben ne yapayım onlar gibi herkese sırt mı çevireyim herkese yüzümümü çevireyim herkesi görmezden mi geleyim onlar gibi işim düşünce insanlarla muhatap olup bencillik mi yapayım, herkesi insan yerine koymayıp onlar gibi vicdansız ve merhametsiz mi olayım illaki hep kötü hep kendine dönük mü olayım vs. vs. eğer böyle olmak yarıyorsa insanlara böyle olmak toplumda daha geçerliyse böyle mi olayım soruyorum sizlere?
youtube.com/watch
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun başındaki yıldızlı bölgede insanların fazlasıyla hakettiği gayet normal bir cümleyi de kapatan KS yönetimine buradan selamımı yolluyor ayrı bir şekilde onlara da teşekkürlerimi iletiyorum...👏👏👏👏👏
BİR İNSANIN GÜVENİ NEDEN DEVAMLI İNSANLAR TARAFINDAN SARSINTIYA UĞRATILIR?