AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
524Cevap
hiç karşılaşmadım böle bir şeyle :) demek ki benim alış veriş yaptığım yerler hep cin gibi anasını satimm :D
Genelde 5-10 kr fazla veriyorsa bozuk olmadığı için ama onun dışında söylüyorum bozuk yoksa da bir dahaki sefere parayı veriyorum
Atarım cebe napacam onca hesap işletim ücreti yok faiz yok vergi yok o yok bu soyup sogana ceviriyorlar onlar utanmıyorda benmi utanıcam?
iade ettim bende benzer vakalarda :D hatta adamı ikna etmek için uğraştığım bile oluyodu açıklama yapmak zorunda kalıyordum :D
Bizde her türlü haytalık vardır fakat şükürleri olsun başkasının hakkını yemedik !!! Hele hele ayakkabı kutuları ile yetimin rızkını yemedik !!!
Geri döner parayı eksik verdiniz deyip ısrar eder rezillik çıkarır sopamı yer eve gider sigara içerdim.
://
Geri veririm. Eger elimde kalırsa hayır yaparım. Ama bu sefer bankada acık cıkar. Sorun olabilir. En iyisi iade
ne yazıkki bir 10 tl kadar fazla para üstü aldım :/ ve arkadaşlarımın ısrarı üzerine vermedim ve harcadık parayı ama hala içim rahat degil :/
git sadaka olarak ver bari birisine felan. hiç olmazsa biraz rahatlarsın.
bencede öyle yapmalıyım en kısa zamanda
Geri verirdim tabiki aksam eksik cikarsa para isinden olma hatta hirsiz diye suclanip hapse giererek hayatinin kararmasi isin içinde
İade ederdim. bugün onun başına gelen yarın benim başıma gelebilir.
Turkcellde fatura öderken kasadakiler fazla para verdiler iade ettim.
Adamlar bizden dünya para alıyorlar aslında vermemek gerek ama biz Allah değiliz haşa geri veririm... en çokta marketlerde başıma geldi
Öteki tarafı düşünüp parayı iade ederdim bankada olmadı ama markette bir kaç kere oldu öyle geri veriyodum parayı
Almanya'da yeni taşındığımız evin mutfağında 25 bin mark bulmuştuk eski kiracısı ölmüş polise bildirip sonra yuvaya bağış yapmıştık:)
Üç-dört lira fazla vermişti esnafın biri daha elime almadan farkettım gerçi miktar onemlı degıl zaten
Bende de olmuştu ve iade ettim :) hatta o gün paraya ihtiyacım vardı o parayı iade edince akşam elime para geçmişti :) sınamış galiba Rabbim :)
Aferin. Bende olsam geri verirdim. İnsanlık ölmedi :)
Olmedi tabi :)
iyi yapmışsın çünkü büyük olasılıkla akşamki sayımda 50 lira cepten gidicekti veznedeki arkadaştan.
Evet dogru
Tabiki geri veriyorum aksini düşünmem için hırsızlığı kabul etmem lazım :))
Evet haklisin
Gerekeni yaparım bende tabiki cok gelmıştır başıma marketlerde falan ve vermişimdir geri
Ne guzel
Bile bile alınan fazla paranın hakkı çıkar sonuçta o marketteki kasiyerın kasası acık verecek ve maaşından kesilecek
Oyle haklisin
onun bunun 50 tl sine mi kaldım hayırdır sadaka veriyorum ben o parayı arabamın camını silenlere.
Iyi yorum icin tesekkurler
kızdın sanki ne oldu kızdıysan bilelim yani
fazla verdiğini farkettiğim anda hiç düşünmeden iade ederdim.
Tesekkurler
Teredüttüsüz fazla verdiğini belirtir geri uzatırım parayı, defalarca geldi başıma. Yazık günah insanlık hali herkes anlık hatalar yapıyor, üzerinde üzüldüğümle kalırım.
Her ay ödediğim kredi kartı borcundan düşsünler sonra o parayı ben geri vermezdim :D
Bunu aksi zaten düşünülemez, düşünen olduğunu sanmıyorum,
Az bir miktarsa geri veririm degilse devam ederdim herhalde :)
çok doğru bir karar vermişsin. ben de geri verirdim
Parayı geri vermem diyenlerin hırsızlardan tek farkı cesaretleri olmamasıdır.
50 tlyi iade eder bide ustune bir 20lik atarim bizden olsun derim
Büyük ihtimalle farkına varmazdım. Farketsemde geri vermezdim diye düşünüyorum :D
50 lira çok cüzzi bir para olduğu için geri veridim :p
3'ün 5'in Hesabını Yapmam İade Ederim. Neticede Hakkım Değil.
Kesinlikle geri veririm, kimsenin hakkının bende kalmasını istemem.
biliorsun zaten
iyi niyetlileri. kötü niyetlilerin ne yapacagını bilion işte
ben de veririm çünkü kasa sayımında eksik çıkınca maaşından kesicekler
geri verip çok düşüncelisiniz ama bunu kabul edemem derdim :P
ben genelde saymıyorum biliyor musun? .. eğer öyle olursa geri iade ederim tabi ki.
Geri verirdim, onun hakkina girmek istemem kul hakki sonucta..
Kesinlikle geri iade... haram gecmez bu gırtlakdan.
geri veriyorum direk cebime atamam hayatta içim rahat etmez.
İade ederdim. Kasaları eksik çıkınca maaşlarından eksiliyor. Yazık
bu olay son 4 ay içinde 3 kez başıma geldi 3 ndede tebessümle fazla parayı iade ederek sevap xp mi artırdığımı düşünüyorum
Söz konusu banka ise geri vermem. Küçük esnaf haricindeki her türlü yer zaten bizden fazlasıyla çalarak o kadar büyüdü.
bnde bugun otobuse bindim adam bna 5krs eksik verdi içimden dedim ( bn sana eksik verseydim bni otbuse almazdın :) ama yok önemli degl dedm :)
Bir kaç İnsana Örnek Olmuşsun En iyisini Yapmışsınız Gerçekten Tebrik ederim. Tşkler sizin gibi insanlara
Geri vererek sırtından yükü atmış olursun. Yoksa ömür boyu sırtında yük olur bence. Geri vermek hayırlıdır bende öyle yaparım..
Geri verirdim. Muhtemelen o gişedeki kızın 1 günlük parasıdır. Banka kendisi hesabıma fazla para geçse hayatta vermem mesela :D
küçükken hiç vermezdimde iş hayatına atılınca anladım paranın kolay kazanılmadığını oyüzden hep iade ederim.
50 lira icin kendimi hirsiz yerine koymazdim. Kasiyer farketmesede benim bilmem yeter vicdanimi acitmaya.
Geri verirdim. Geçenlerde alışveriş yaparken benimde başıma geldi kasiyer fazla para üstü verdi fark ettiğim gibi hemen iade ettim.
vezneci kızın aylığından keserlerdi :) ama en güzelini kendine yakısanı yapmışsın.
Tesekkurler
eyw...
o açık eninde sonunda ortaya çıkar zaten de, ben insanlığımı yapar fazla parayı iade ederim :)
Bende oyle
Para ustunu saymam genelde. o yuzden indiregandi olurdu
Himmmm
ben 1 lira nın 50 kuruşun bile hesabını yapıyom allah her zaman helalinden nasip etsin amin
Amin tesekkurler
Olması Gerekeni Yapmışsın Zaten Misli Misli Çıkar O Bizden
Bende oyle dusunuyorum. Tesekkurler.
Haram para bize gelişmeZ yolda bulduğum parayı bile almıorum en son aldığımda başıma gelmiyen kalmadı hem kızada yazık maaşından kesiliyo garibin o yüzden tereddütsüz geri veririm
Benim basimada cok geldi bu durum.. he zmn hakkim olmayani geri iade ederim...
1 kuruş ile 1 milyon arasında fark yoktur. İkisi de hırsızlıktır. İade edilmeli.
Geri vermesen, gişedeki kadının cebinden gidecekti o para. Helal olsun böyle kızlar kalmış
Gişedeki kız bana fazla para verse o parayla ona yemek ısmarlardım:)
en güzelini yapmışın.. 50 lira için ömür boyu kendine kızacaktın. değermiydi.! 50 tl...