AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
524Cevap
Tabi ki de verirdim geri haram olur hemde karekterime uygun degil
Dogru Tesekkurler
Rica ederim
eskiden küçükken derdik keşke fazla versin. Ama şu an fazla verilirse geri veriyorum haklarını yemeye gerek yok hem sen onu vermesen o başka yerden çıkar
Sahsen ben para ustune hic bakmiyorum matematigim kotu onu yuzume vurmak istemiorum ama fazla verildigini fark edersem verirdim heralde pek emin olamadm simdi :D
Bankaysa ses etmezdim alırdım o parayı ihtiyacı olan birisine veya bir dilenciye verirdim. Şerefsizler faizler'le Milleti soyup sovana çeviriyorlar ...
Banka değilde market v. s olsa iade ederim.
ha ha ha! Robınhood Kardeş! iyi bir fikir
Robin Hood! *
fazla parayı veren kişiye bağlı değişir ;) eğer bankadaki durumu yaşasam bende geri veririm. ama alışveriş sırasında bana gıcıklık yapan bir yerde çalışan ise görmezden gelebilirim :D
Kesinlikle gri veriyorum 50 krs bile olsa veririm ama bir defa parayi saymadan cebe attim eve gelince bir baktim 10 tl gfazla para ustu vermisti adam
çok başıma gelmiştir 10 bin fazla almışlığm bile olmuştur da bir esnaf arkadaşdan sonrasında yemeğimi iste geliyorum demişimdir Geri vermek için
Peki
bir çok farklı yerde buna benzer olay yaşadım ve hep iade ettim en parasız zamanlarımda bile. Pişman değilim :)
Ne guzel
geri verirdim mesela bakkalcının eşi cok dalgın para üstünü falan fazla verdi bende abla fazla verdin diyip parayı geri iade ettim ve de bakkalcıyı bu konuda uyardım eşiniz fazla dalgın birazcık dikkat etsin dedim oda tamam abicim dedi :)
ben yerde 100 tl bulup almamış insanım onu mu saklıcam kendime verirdim tabi
bir keresinde banada öyle olmuştu kasiyer dalgın olacak ki 20 lira vermiştim o bana 30 lira geri verdi bende hiçbirşey demeden koşarak uzaklaştım aldıklarımın bedavaya geldiğine mi sevineyim yoksa 10 küsür lira beleş elde ettiğime mi :)
Hiç para üstü sayma huyum yok benle gider heralde farkında olmadan ama farkına varırsam söylerim tabiki :) Mesela lise döneminde 50 tl verip sigara almıştım adam bana 95 tl para üstü vermiştim onu farketmiştim :D
Geri verirdim. geçen oğlunun yerine markete bakan teyzenin biri para üstünü fazla verdi yanlış verdin dedim teyzeye yok dior doğru verdim al sen dedi deminki müşteyede öyle sattm bunları dedi. zorla verdim kaçtm valla :)
Eğer o an farkettiysem ki saymadan para almayacağım için farkederim, hemen geri iade ederim.
Zaten daha önce 2-3 kez başıma geldi ve iade ettim
kesinlikle geri verirdim. o para beni zengin etmez ama o çalışanı bir günlük yevmiyesınden eder. durduk yere kul hakkına girmenin bir anlamı yok.
kız güzelse bir daha görme şansım olsun diye götürürdm :)
Tabiki iade ederim.
Farkedip iade etmemek kesinlikle HIRSIZLIKTIR.
Para üstünü sayar alirim fazla ya da eksik mutlaka söylerim
iyi yapmşsın bacım bende fazla verdiniz diyerek iade ederdim
yatlar katlar yalılar alır, fabrikalar açar, 40 gün 40 gece eğlence düzenlerdim :D
cebe atarim. sonucta bu bana allah tarafindan bir hediye derim
Bende geri verirdim herhalde ama o an farkedersem verirdim eğer bankadan çıkıp gittiysem geri döner miyim bilmiyom :D
eger samimi oldugum biyerse geri veririm gicik oldugum biriyse aliriiim
Banada 100 tl fazla verdi. Bende geri döndüm verdim
Geri veririm tabiki, alsaydimda faydasi olmazdi Allah biyerden aliyor, bir yerden veriyor yani...
K Kartı kullanıyorum.. Ayak üstü de her zaman tam öderim.. olmadı hiç
o değilde bu 600 küsür yorumun hepsini okudun mu ben onu merak ettim :))
Robin Hood gibi zalimlerden (bankalardan) alıp fakirlere veririm o parayı. tabiki eğer o para kasierden kesilmese.
Farkedersem Kesinlikle geri verirdim doğrusunu yapmışsın haram para neme lazım.
para saymayı hiç sevmediğim için kesin fark etmezdim
en fazla haksız kazancın döndüğü bu ülkede bu soruyu sormak... aman yereppii
Bende eger fark edersem söylerim fazla para verdiklerini. Almam hic
senin matematik hocan kimdilan derdim al l*n şunu 50 tl fazla vermişin derdim :D :DAdasdasd
Cebime atar gider on tane cam efes alır genire genire içerdim
parayı genellikle saymam ama farkedersem veririm tabiki
Geri verme ihtimalim %1 bile değil.
Hem de bankaya... Yok artık daha neler.
Tabiki hesabı yanlış aldıklarını fazla para verdiklerini söylerdim
al bacım fazla verdin azcık dikkatli ol der geri verirdim :)
bana yazarmısn @glyyy bısey dıycem
@asigitarist1546985 neden
sorumu begenmıssınız bende bısey sorucam sıze
Benim olmayanın bende ne işi var? Parayı iade ederdim tabiki.
En güzelini yapmıssın. her zaman para üstü alırken bakarım, fazlaysa geri veririm, az ise isterim
Elbette geri verirdim :) Minibüs şöförü 50kr fazla verse geri veriririm ben..
geri veririm tabi ki amaaa eksiklik olursa da isterim :D
Onlardan kesiliyor gerek yok 3 kuruş için 5 kuruşluk günaha.
O parayı kullansamda benım hayrıma olmaz dıye dusunuyorum haram sonucta gerı verırdım o yuzden
Aynisini yasiyorum Benim babamda bankaci oldugundan boyle durumlarla karsilastigi zamanlar oluyodu. bende geri verirdim
Tabiki fazla olan parayı geri iade ederdim. Kimsenin hakkı lazımdeğil bana.
doğru olan parayı geri vermektir ve bidahakine daha dikkatli olması gerektiğini söylemektir
senin yaptığını yapardım parayı geri iade ederdim emek edip kazanmadığım parayı allah nasip etmesin bana
banka birde bileek hesaplara fazladan para veriyir. saniirsun ki zam geldi ama senden habersiz kredu aciyor. ve birden eksiltip vermiyor
Bir kaç defa başıma geldi, her defâsın da geri verdim.
Hiç bekletmeden...
Bu gun adamn biri 10 lira fazla para verdi bende geri iade ettim
Bravo sana.
Bir bakkalcı bile bana 1 lira fazla verse, ben iade ederim..
Geri verirdim parayi ozellikle markette cok dikkat ederim fazla almamaya cunku kasiyer kizlarin maasindan kesiliyor
Fazla verdin derdim, daha önce de zaten bir kaç defa başıma geldi.
Götürüp hemen geri veriyorum cidden haram sonuçta cebime 1 lira girse 5 lira çıkar
Genelde para üstü almıyorum, alsaydım böyle bir durum olsaydı geri verirdim tabiki.
İade etmişliğim var, pişman değilim, yine olsa yine yaparım :)
Tesekkurler
Bu soru şu an günün sorusu mu?
Fazla veren yere bağlı. Ama kesin olan bir şey var, o parayı harcamam.
Verirdim ya vermesem vicdan azabi cekerdim 10 kurus olsa bile icim rahat olmaz :)
Oyle Bende
geri vercen napcan başka çalcanmı bide tühhhhhhhhhhhhhhh size
Niye celallendin