Selamlar.. Kendin olacak kadar cesur musun? 😏 Keyifli günler..
#smell

Selamlar.. Kendin olacak kadar cesur musun? 😏 Keyifli günler..
#smell
Başka biri gibi davranmak zorunda olduğum ortamlardan uzaklaşalı çok oldu. Bu yüzden kendimim diyebilirim. Aslında dışarıya farklı bir yüz göstermek sanıldığı kadar kötü bir şey değil bana kalırsa. Çünkü zamanla gerçekten kendi karakterimiz haline geliyor. Belki de en hatalı yönlerimiz rol yapa yapa değişir.
Duvarlarımızın olması ile rol yapmak ve özenti olmak çok farklı şeyler baby. Ben senin demek istediğini anladım ama maalesef duvarları olması yerine bunu bahane ederek taklitçi olmaya çalışan insanlar var 😂 Hatalı yönlerimiz aslında ders ala ala tecrübe kata kata değişir bana kalırsa ✨️
Tabii ki orası öyle. Ben de duvarları kastetmiştim. Rol yapmak senin de dediğin gibi özentilerin ya da ergenlerin işi🌸
Kesinlikle canım 😄🥂✨️
Olduğum gibiyim her zmn.. bu bazen benim geride kalmama neden olsa bile de hiç önemi yok.. yavaş ilerlerim, gerçek arkadaşlarımı belirlerim zamanla, belki bazen mutsuz eder beni yorar.. ama ben yine de ben olmaktan vazgeçmem.. canımın istemediği ne birşeyi yaparım, ne de görünmek istemediğim gibi görünürüm..
güzel bir o kadarda zor bir soru bence 😅 evde olduğum gibiyim. dışarıda toplumda başkayım, başka kastım utangaç çekimser bir yapıya bürünüyorum nedense, sessiz kalıyorum. fakat sanal ortamında da nedense rahatça istediğim gibi konuşup yazabiliyorum hiç çekinmeden. saçma sapan bir iş işte 😂 bende çözemedim
Günaydın, olduğum gibiyim tabi ki de neysem oyum, bir insana değer verince zaten içimden geldiği gibi doğal ve samimi oluyorum. ama karşımda ki insan ile kafa yapısı olarak uymuyorsam da soğuk ve sessiz olurum ✨☕
Ne mutlu 😃🤘🏻
@HeartofFire Dimi ✨🥂 :D
Cevap
45Cevap
Rol yaparsam unuturum rolümu hemen belli olur renk veririm nsjss uğraşamam ben neysem oyum
Olduğum gibiyim valla saklamayı sevmem 😃
Kendim gibiyim. Bunu da bilen biliyor zaten 🤣 ama sitenin %95'i olmak istediği kişinin rolünü yapıyor 😅
Ah bide becerebilseler 🤣
Yok yavrum sırıtıyor, büyük geliyor minik karakterlerine 🤣
Samimi olduklarımın yanında olduğum gibiyim.
Dışarıya ne göstermek istiyorsam öyle.
Duvarlarımız hepimizin var ama olmadığımız biri gibi de oynamamalıyız benim fikrim 😊
Oynak dedi ahahahah Yine bende olanı kısmen gösteriyorum diyelim. Hiç olmayan şeyleri varmış gibi göstersem kendime saygısızlık etmiş olurum.
Est 😂 öyle davrananlara lafım. Kesinlikle..
Olduğum gibiyim, zira rol yapamam. 😄
Yapma da zaten öyle çok daha güzel insan 😃✨️
Kesinliklee ⭐️⭐️
Senin en sevdiğim yerin, leoparlı memelerin temalı çalışma mı bu :D
Sorunun cevabı olarak, neyi ne kadar göstermek istiyorsam o kadar gösteriyorum.
Her insan evladının karanlık bir tarafı vardır.. uygun koşullarda içimizdeki şeytana otur oturduğun yerde diyebiliyorsak.. doğru yoldayiz demektir..
Çoğu zaman olduğum gibiyim ama bazen olduğum kişi, değer verdiğim insanlar için biraz esneyebiliyor.
Her zaman olduğum gibiyim, ben kimseye kendimi göstermek amaçlı bir şey yapmadım yapmam da, karakterimi saygımı asla bozmam
Kesinlikle göründüğüm veya olduğum gibi biri değilim. İçimde farklı bir ben var o leopar kılığındaki kadın gibiyim aslında.
Beni benden değilde tanıyarak senin görmeni isterim kendimi övmek bana değil karşımdaki insanlara yakışıyor.
Olmak istediğim gibiyim. İstediğim gibi davranıyorum o yüzden tam olarak öyleyim
Dışı kadın içi erkek olan biriyim Olduğum gibiyim evet😜
Erkeklerin neredeyse tamamı olduğu gibidir. Kadınlar ise tam tersi
Olduğum gibiyim genelde, bazen mış gibi yapıyorum işime gelirse 😂
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol ~ Mevlana
Olduğum gibiyim.
Başkası gibi görünmek zor.
Hayat zaten zor.
Birde onunla uğraşamam.
Ben herzaman olduğum gibiyim kimse için değişmem asla
Ya olduğum gibi görünürüm, ya da göründüğüm gibi olurum 😅
Her zaman kendim oldum hiç başka birisi gibi olmadım
Ne olduğum bellidir ya doğaçlamayım bütünen. 😂
Nabza göre şerbet veririm ben. Kimine olduğum gibi kimine görmek istediği gibi
%95 olduğum gibiyim geri kalan %5 olmamı istedikleri gibiyim...
ben hep olduğum gıbıyım de görmek ıstenıldıgı gıbı gorenler oluyor , o ben degılım !!!
Olduğum ile olmak istediğimin tam ortasındayım..
Her zaman olduğum gibiyim. Ani çıkışlarım hariç 😄
Olduğum gibiyim..
Tam olarak kendim gibiyim ne eksik ne fazla
En güzeli ✨️😃
Ben kendim olacak kadar cesurumda karşımdakilerin bunu görecek kadar cesareti var mı tartışılır 😁
Yok o cesaret. Olduğum gibi görünürsem etrafımdaki insanlar çok endişelenir
Ya olduğun gbi göörüneceksin ya da göründüğün gibi olacaksın. Bitti
Olduğum gibiyim hiç yapmacık olamadım
Ne mutlu 😃🤘🏻
Olduğum gibiyim sahtelik bana göre değil 💫
Olduğum gibiyim. Ben Superman'ım
Seçim yapmak zor. Görmek istedikleri gibiyim.
Ne olduğumu unuttum ben ikisi birbirine karıştı.
Olduğum gibiyim...
Bukalemun usulü, o an ne gerektiriyosa
Biliyon mu hiç çabam yok olduğu gibi 😂
Cesurum kendin olmadığın zaman farkin kalmaz ki
Olduğum gibiyim ama olmicam
Olduğum gibiyim neysem o
Bence nasılsam öyle görünüyorum 🙄
Ben Biraz karisigik😂
Olduğum gibi görünen birisiyim.
Ben hep kendimim olduğum gibi
Olduğum gibiyim.
göstermeden olan kişi