Tamamen olduğum gibi biriyim. Hani derler ya fikri neyse zikri de odur diye. Bu söz tamamen benim için söylenmiş olabilir. Yeri geldiği zaman ayıya ayı demesini de bilirim. İçim dışım birdir, oyun oynamayı ve sahteliği kesinlikle sevmem. Her zaman insanları beni böyle kabul etmesini isterim. Seven böyle sevsin sevmeyende hiç sevmesin gerek yok.
Ikisi de değilim ilginç kendini nasıl düşünüyorsan farklı insanlara sorduğunda hepsi seni farklı anlatır. Sanırım insanların anlattığı ben ve benim düşündüğüm ben iki farklı kişi yaşıyoruz.
Olmam gerektiği gibi. Profilinize girip detaydaki 17 yaşınıza soylediklerinizi okudum gerçekten hepsi çok kıymetli tavsiyeler, bir şeylerin kafama dank etmesini sağladı💞
nadir insanın yanında olduğum gibyim, onun dışında olmam gerektiği gibi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet olduğum gibiyim asla kimseyi takmayan umursamayan rahat yaşayan birisiyim tabiii dertler sıkıntılar oluyor insanın canı sıkılmıyor değil ama bence insan kimse için degismemeli
Olmam gerektiği gibi olsam mutlu olurmuydum bilemedim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkizler burcu için bu çok zor dakikalık mod değişimi ama onun dısında ne iyi olabildim ne kötü ikisinin ortasında olmak çok kötü hani derler ya bari cehennemi hak edelim diye