Geri dönüp 17 yaşındaki kendine ne söylemek isterdin?

#inci🤎
Geri dönüp 17 yaşındaki kendine ne söylemek isterdin?

#inci🤎
Ben 17 yaşında ki halime kendini sev ve ne olursa olsun hata yapmaktan korkma ama hatalarından da dersler al derdim.. bir de sağlığına çok dikkat et.. ve öz güvenini yüksek tut derdim.. ama 17 yaşında ki halime bir şey demek hayatımı değiştirmezdi sanırım. ben tüm hayatımı baştan yaşamak isterdim.. sıfırdan başlamak.. ve yeni bir düzen yeni bir hayat sürmek 🌹
Kalk git dil öğren, sorunların için psikoloğa düzenli git, işe gir en az 1 sene çalış para biriktir dolara yatır, bitcoine dal. Ders falan çalışma her türlü kazanıyorsun üniversiteyi derdim sşkljfasklşfjlksdjlkdsa
Hemen yurtdışına git. :D
Eğer 17 yaşınadönüp söyleyebilsem söylerdim. Didem derdim hayatta her şey para
Arka plana Eyşan müziği
😂❤
Eig için teşekkürler
Cevap
19Cevap
Daha güzel günler geliyor 🥳
Hayatı güzel yaşa. bu günler birdaha gelmeyecek. iyi şeyler başına gelecek sanıyorsun olmayacak. derslerine çok çalışmayı bırak arkadaş edin gez dolaş. cunku ileriki yaşlarında hep agliyacaksin
Üniversite sonrası İngiltere'ye gideceksin, 3 yıl sonra sakın eşeklik edip dönme, orada yaşamaya devam et derdim.
17 yaşımda daha çocuk gibi idim ama bı şey de demek istemezdim. Dersem şimdiki halimde olmazdım. Beni ben yapan yaşadığım acılar, mutluluklar vs.
2009da bitcoin diye bir şey çıkacak. Git ondan alabildiğine kadar al ve 2020lere kadar bekle derdim. Ne diyeceğim başka dhjdjd
Geri dönemiyoruz ne yazık ki. Dönseydim başladığın işi bitir insanlara asla inanma hiç güvenme, saçma sapan işleri de bırak sonu yok onların derdim.
Üzülme. Gün gelecek bu üzüldüğün şeyleri komik bulacaksın, derdim.
29 yaşından sonra her şey boka saracak şimdiden hazırlıklı ol
Hâlâ bir şansın varken cinsiyetini değiştir. Üzerindeki bu sahte kabuktan sıyrıl derdim.
En iyi arkadaşın annen. Bugün taptığın bu kızlar 10 sene sonra hayatında olmayacaklar derdim.
Derslere boğul az sonra gezersin, öğrenmene bak derdim
2 sene sonra yurtdışına gitmek için iş teklifi alacaksın, kabul et
hayallerinin peşinden şimdi git gelecekte pişman olacaksın derdim
Kimse için üzülme. Kendinden başkasına değer çok verme
Üniversite yi muhakkak bitir yarıda bırakma kır zincirlerini ufukları geç iyi bir evlilik yapacaksan aileside iyi olsun
yani 2 ay önceki halime mi yani... şimdilik hiçbi şey dfanksdfnadskfmsld ilerde tekrar düşünürüz
Dolar altın al derdim
Bide tyt yks sorularını veridim
Bu zamanki aklim o zamandan gelmekle ile oldu o zamana dönsem suanki aklim olmazdi ;)
"Bu sevdadan vazgeç ve geleceğini düşün"
Eve kapanma, gez dolaş derdim
Bu dalgalara kapılmadan olmuyor.
Okulunu oku, sakin ol yavaş ol 😄
Seni çok özledim.. çok
Büyümek için acele etme tadını çıkar anın
Adam akıllı bir bölüme tercih yap derdim.
Bir şey hariç herşeyimi aynı yaşardım
Bir daha aşık olma
Kendine değer ver.
Adımlarına dikkat et derdim herhalde.
İyi bir bölümde okumak
Helal kızz☺😃✨
Neye çiçeğim
Oku adam ol o şerrefsiz akrabaları çatlat 😂
Umutsuz vakasın derdim
Daha çok birikim yap
Birçok şey..
Adam ol adam.