Bazen beni kimsenin hiçbir zaman sevmeyeceğini düşünüyorum, iletişimde zorluk yaşıyorum. Sizce böyle gider mi ne yapmalıyım?

Hep sesini kimseye duyuramamış hissediyorum. Sessizim kimse tanımıyor beni. Biraz da ciddi durduğum için kimse samimiyet kurmuyor. Kimle arkadaş olsam benden kaçıyor oysaki kibar davranıyorum kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Kendimi çok adıyorum galiba onlar da kendini bir şey sanıyor. Uzun vadeli arkadaşlıklarım olmadı ne yazıkki. Hep yalnızım. İnsanlar hep birbiriyle şakalaşıyor kanka oluyor. Ben ise hiç sevilmeyen biriyim. Ben zaten insanlarla konuşurken bile güçlük yaşıyorum galiba hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. Zaten artık hayatı da sevmemeye başladım. Yaşama amacım yokmuş gibi. Tuhaf bir yaşantım var. Memnuniyetsiz karamsar. Biri beni övünce bile kızarmaktan kalp çarpıntısından teşekkür bile edemiyorum sonra övgüleri de kendimi de değersizleştiriyorum ben ne yapmalıyım?

Bazen beni kimsenin hiçbir zaman sevmeyeceğini düşünüyorum, iletişimde zorluk yaşıyorum. Sizce böyle gider mi ne yapmalıyım?