Çok bunalmış hissediyorum, ne yapmalıyım?

Aslında hiçbir derdim yok ama kendimi aşırı bunalmış hissediyorum. 2. Sınıf Üniversite öğrencisiyim şu an vize dönemlerindeyiz ve benim hiçbir şekilde ders çalışasım yok. Ailem bana baskı yapmıyor ancak ben kendimi çok bunalmış daralmış hissediyorum. Hayattan bıktım, ölsem ne olacak ki diye kafamda çok düşünce geçiyor. Dün o kadar bunaldım ki saatlerce karşımdaki tüpe bakarak "acaba kendimi gaz ile boğsam kurtulur muyum bu hayattan" Diye düşündüm. Fazla dine düşkün değilim , cennet cehennem kavramlarına inancım yok bu yüzden de çok fazla i. meyilli oluyormuşum gibi geliyor. Ailem çok ama çok iyi insanlar ve ben üzülürsem sırtımız sıvazlarlar ancak ben, beni teselli etmelerini , iyi olacaksın dediklerini düşündükçe bile boğulacakmışım gibi oluyor. Dediğim gibi hiçbir dersim yok ama yaşam amacım kalmadı. Çok bunaldım. Arada kendi kendime ağlama krizi geçiriyorum ama sonra boş boş oturuyorum. Ve bu yaşadığım şeyler 1-2 günlük değil yaklaşık 1.5 senelik. Ne yapmalıyım , siz de bu durumda mısınız?

Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarınız ne olursa olsun bana bir nebze yardımcı oldu. Bilmiyorum belki tek başıma yaşadığımdan , yalnızlıktan, kimseyle konuşamamaktan dolayı içime attığım şeyleri sizinle konuşmak iyi geldi. Şimdi kalktım ve yarınki sınavıma çalışacağım.
Çok bunalmış hissediyorum, ne yapmalıyım?