Dostuma kazık attım, 3 aydır ağlıyorum. Bana bir yol gösterin, ne yapacağım?

ben biricik dostum, her zaman yanımda olan can dotuma ihanet ettim. o beni herkesten korurdu. hiç yalnız bırakmazdı ben zarar almayayım diye kendi rezil olma pahasına beni korurdu. harbi dosttu. ben ise onun için çoğu zaman kimseyle aramı bozmamaya çalıştım buna alıştım. sonra dostumla arasında sorun olan biriyle arkadaş oldum aslında bana da düşmandı ama sonradan konuştukça sevdim onu. sonra biz baya yakın olduk. dostumu çağırmayıp onunla geziyordum. en sonunda yeni arkadaşım benim dostumun hakkında iftiralar attı. o. rspu dedi. sahte konuşmalar yapmış wpden profilini çalıp. bunu ortak arkadaş grubunda paylaştı. ben yalan olduğunu bildiğim halde dostumun yanında olmadım. arkadaşımla aramız bozulmasın diye. onu yalnız bıraktım. sonra dostum bana bunun için bile kızmadı. en sonunda bu iftiralar arttıkça ve beni onla sürekli yanyana görünce ya ben ya o dedi. bende tercih yapmamak için geveledim. ve beni o anda bu anı unutma sakın. ben seni değil sen beni terk ettin. diyip her yerden engelledi. ve ona asla ulaşamam farklı şehirlerde okuyoruz. için yanıyor 3 aydır kan kustum. gözlerim şişti. meğer o benim her şeyimmiş. acaba o da beni özlüyormu napmam gerek beni affetmesi için ayağına bile kapanırım. evini ve ailesini tanımıyorum. beni affeder mi çok kırgın

Dostuma kazık attım, 3 aydır ağlıyorum. Bana bir yol gösterin, ne yapacağım?