Pek arkadaşım yok 1 2 kişi oda bizim bolumdenler veya spordan
Ne düşünüyor erkekler böyle bir kız hakkında
Ayrica Çekingen ve utangacim biraz biri iltifat edince bile kizariyorum
Pek arkadaşım yok 1 2 kişi oda bizim bolumdenler veya spordan
Ne düşünüyor erkekler böyle bir kız hakkında
Ayrica Çekingen ve utangacim biraz biri iltifat edince bile kizariyorum
yani bence bunlar kötü şeyler değil itici gelir mi orasını bilemem şahsen bana göre itici olan bir şey değil yani her insan illa sosyal olcak diye bir kural yok sonuçta herkesin hayatı farklı kişiliği farklı kimisi vardır mesela sosyalleşmeden yapamaz çevresi olmadan yapamaz kimisi de vardır çevre hiç umurunda olmaz yalnızda kalsa takmaz kafasına yani demem o ki bu itici bir şey değil herkes farklı ve illa herkes sosyal olcak diye bir kural yok
Ben sosyal olmak isterdim de olamıyorum
olabilir bu normal bir şey dediğim herkes illa sosyal olcak diye bir kural yok kafana takıp sinirini bozmana canını sıkmana değmez hem zaten seni sevecek olan biri varsa da bütün artılarınla ve eksilerinle sevmeli ama bu konuya gelecek olursak bence bu bir eksi değil hatta artı az insan çok huzur diye bir laf var boşuna dememişler
Istedigim tarz insan tam yok ama eski samimiyetsixlerden iyiler
tam istediğin gibi birini bulmak zaten çok zor neredeyse imkansız bir şey illa ki istemediğin bir özelliği olur 1 tane bile olsa olur yani tam istediğin gibi birini bulmak çok çok zor ama eski samimiyetsizlerden iyi olmaları da güzel bir şey senin açından şanslısın yani
kişiye göre değişir erkekler denilen kavram herkesin aynı düşünceye sahip olduğu anlamına gelmez herkesin duygu düşünce ve karakteri farklıdır kimisi sevebilir kimisi sevmez
Benim sevdiğim tip erkekler o zaman
Öyle biri istiyorum)
Cevap
6Cevap
Erkeklere itici gelmezsin hatta kafaları daha rahat olur böyle sessiz sakin kendi halinde dedikleri için bsy yapmaz etmez bsy demez bsye karışmaz dusuncesin de herseyi yapabilirler bunun için an bile kollamalarına gerek yok
Çok severim kalbin temiz çünkü senin o yüzden öylesin
Genel olarak sosyal olan cazip geliyo herkes dengini bulur diye düşünüyorum
Asosyallikten niye utanıyor bu millet çözemedim hala.
Yok be erkeklere el işareti ile gel gel de köpeğin olurlar. Nefes alsan yeter 😂
Değişir de itici geleceğini sanmıyorum
Beni çıkarsa çevresine soksa ya da yeni bir şeyler yapsa sorun kalmaz uyum saglarim
Asla olmaz asosyal erkek sevmem ben
Yoo daha tatlı olurlar
İstediğim kişilik. Aynısıyım.
Sanmıyorum
Ay kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?