Erkek adam nasıl olmalı? Krolardan hoşlanan bir ben miyim?

Erkek adam dediğin kaba kaba olur yüzüne baktıgın zaman titriceksin,fazla detaylı konuşmicak seni bakışlarıyla susturacak.Modayı takip etmicek.Öyle şakır şakır ingilizce konuşmicak.En fazla bildiği dil arapça falan olacak.Erkek adam dediğin öyle düşük bel pantolonu giyip altına spor ayakkabı giymicek.Sivri kundurasını çekecek elinde tesbih arabanın dikiz aynasında Ayet-el Kürsi olacak.Arabasında yavşak yavşak Demet Akalın dinlemicek.Geleneklerine bağlı,ağırbaşlı ciddi hafif şiveli konuşacak.Bunu hangi arkadaşıma sölesem ıyyyyy diyo ama napim ben böle modern entel erkek sevmiyorum onlar dünya ahiret bacımdır :)) İsmide böyle Ömer,Murat,Bekir falan olcak internettende anlamicak.Mesela facebooka fesbuk dicek,Böyle yabancı bir kelime sölediğinde mesela pug onu pug diye okicak.Eski model telefon kullancak.Geri kafalı olacak.Asabi sinirli olacak.Köylü kafasında olcak.Mesela beyaz tenli kadınları beğenmek,evine şark köşesi yapmak vs.Eğitimli olmicak ve geçmişinde illegal koşturmuş olacak.En sevdiğim mesleklerde oto yıkama,oto park,galeri,telefoncu,ihale arsa işi...Karanlık olcakBacım,ablacım Allah razı olsun,kardeş,dayı,eyvallah kelimeleri ağzından eksik olmicak. Şuanki erkek arkadaşımda bunların %80i var.Kızlar siz nasıl erkekleri beğeniyorsunuzzz bir tuhaf benmiyim ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca erkek adam,bacaklarını ayırarak oturur ve sevgilisine ya da karısına ''DIŞARIDA HERKES BENDEN KORKUYOR DIŞARIYA ASLANIM SANA KEDİYİM BE CANIM''derEller havayacıda olmaz .Spor arabayada binmez.Zengin doğmaz.Fakir doğar sonradan karanlık işlerle parayı bulurr.Başkasının altında 6 bine çalışcağına kendine ait yeri olur 2bin lira kazanır.Haksızmıyımmm :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ya cevaplara gülmekten öldümmmmmm hahahahahah Türk erkeği dediğin böyle olur öyle Avrupai elinde votka o bar senin bu bar benim yoooooooooooookkkkkkkkkk
Güncellemeler
+1 yıl
Türkiye'nin en yakışıklı erkeği Mahsun Kırmızgüllllllll
Erkek adam nasıl olmalı? Krolardan hoşlanan bir ben miyim?