+1 yılBirkaç et parçası görünce ağzının suları akarak iştahı kabarmayacak, bilecek evde gözüne başka göz değmemiş kadınının olduğunu. İş toplantılarında, seyehatlerinde, oturduğu restaurantlarda kadınının yiyemeyeceğini bildiği yemeği dahi yemeyecek. Erkek onurlu olacak, eşine sevgisini tatlı bir bakış, ciddi bir gülümseyişle gösterebilecek. Sevginin doruğunda yaşamasını ve zamanın bir tarihle sınırlı olmadığını bilecek ! Çarşıya – pazara karısını göndermeyecek, bilecek ki evinin hertürlü dış ihtiyacını erkek adam karşılar, yapacak ! Temiz olacak adam dediğin, dişleri bembeyaz, elleri nasırlı olacak. Bahçe işlerinden anlayacak, ev aletlerinin tamiratını kendisi yapacak. Göbekli olmayacak, sporu maç izleyerek sevmeyecek, kendisi aktif olacak. Seni sardığında kolları sanki canın çıkıyormuş gibi hissedeceksin, kalp çarpıntılarından hissizleşeceksin.
25 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler arkadaşlar :)
En İyi Cevaplar
+1 yılhakikaten ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
00 Yorumla
+1 yılBit turlu dengeyi tutturmayi bilemedik sanirim hep bundan oluyor boyle seyler. Naziklik olayini da anlamadik agir abi olayini da sanirim. Ne olursan ol sen ol olay o kesinlikle..sirf dikkat cekeyim diye isin suyunu cikartmak ayri bisi. bir erkek en azindan otobuste bir bayana yer verdi diye bisi olmuyor hani nazik olmasin denildi ya. Bi insan omrunu temiz gecirdiyse de bisi olmuyor hani pis islere bulassin denilmis ya.adam yabanci dilini de konussun merhametli de olsun saygisini da bilsin en cokta nerde ne yapacagini bilsin haddini bilsin bu kadar basit..
00 Yorumla
okuduklarima inanamiyorumşu an$oktayim hatta yorum bile yapamicam sanirim beynim durdu saskinligimi dile getirmekle yetinecem:D
18 Yorumla- +1 yıl
niye yaaaaaaaaaaaaaaa:d
- +1 yıl
suni tenefüs lazımsa ben yaparım dsfskldhfkas :D mal bu soruyu soran çok yüz verme yokmuş gib davran :D
- +1 yıl
akilim ben bide vermeden almak Allaha mahsustur :P ya baksana ama neler demiş :(((
- +1 yıl
tamam ya hep böyle yapıyon ama :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Ağzının ortasına çakıp başka karılarla eğlenip üzerine kuma da getirirse bize ağlama sonra bebişim. Sen hak ettin bunu. Hadi, dükkanın önünü kapatma. Uğurlar olsun...
48 Yorumla- +1 yıl
Sana bişe diim mi asıl böyle erkekler aldatmaz kadına şiddet uygulamaz.Karılarına köpek gibi olur başka kadınlara başını kaldırıp bakmaz
- +1 yıl
Tamam de tabi de ben aynı hatayı yapan birini gördüm. Ya kız ne güzel var ya. Anaa. Büyülüyor resmen. 2 yıl sürdü evliliği. Sonra dul kaldı. Her öyle davrananı öyle sanma. Oda bir "şekil" işte. Sağdan soldan bakıp özeniyorlar. Sen insanın "içine" bakacaksın. Kromennonluğuna değil.
Eşini kim aldatmaz, karısına "adeta" köpek olur biliyor musun? Sevgilisine çok değer verenler.
Diyeceksinki onlar veriyor bak çok kıskanıyor vs.
"Role play" öyle gerektirdiğinden. - +1 yıl
Onlar için ayakkabının topuğuna basmak gibi birşey bu. Ama onlar bile bir yerden sonra sıkılıyor bu durumdan, "içinden geldiği gibi" yaşamaya başlıyorlar bir süre sonra.
Öylelerinin sevgilisi de çok olur ha. Bakma sen kro hayranı bir sürü bayan var.
Ama bir yerde çok olan şeyin, asla kıymeti olmaz. Kainatın kuralı. Altın niye pahalı? İnsan hayatı niye ucuz? düşün. "Az olan çoktur" denir işte o yüzden. Onca kızla çıkan için sevgilinin ne anlamı kalır? Sevgili ne demek gel bir de bize sor... - +1 yıl
Valla benim sevgilim bana aşırı değer veriyor ben haksız olsam bile alttan alıyor ben hatalı olsam bile o özür diliyor ,diğerlerini bilemem genelleme yapmakta yanlış ama bence yinedeSevgilimle bende aynı durumdayız.Bana hep sen çok güzelsin manken gibisin ben yanında sönük kalıyorum resmen falan diyor ama ben umursamıyorummmmm çünkü onunda delikanlılığı tamamlıyor benceee
- +1 yıl
"Delikanlılığı" kroluğun içinde araman hata tabi. Ha iyidir, delikanlıdır, ama kromannon takılıyordur. Demek istediğim, arkadaşının seçtiği "role play" zaten delikanlı gibi gözükmeyi gerektirir. Sen onu şu an delikanlı zannedersin. Gerçekten öyle mi bilemezsin. Yarın bir gün "içindeki" ile yüz yüze geldiğinde ne kadar delikanlı olduğunu görürsün.
Dinsiz "dinci" lerin namazla dindarları kandırdığı gibi bir durum olabilir.
Bizim yarımız kadar delkanlı olabildiyse zaten helal olsun ne diyeyim. - +1 yıl
dışarıya aslan bana kedi hahhaahahhaahahahahahahahaha başkaları ondan korkuyor amaaaaaaa
- +1 yıl
Güya hükümet güçlerinden de korkuyorlardı.
Tüm güçlerine rağmen köpek gibi geri çekilmek zorunda kaldılar bugün...
Önemli olan dış görünüş değildir işte. Karakterinin güçlü olmasıdır.
Karakteri güçlü ama cılız insanlar, karaktersiz ama techizatları güçlü olanlara her zaman galip gelmiştir.
Bence sen dış görünüşe falda aldanıyorsun.
Olayı tersten anlatmam gerekirse.
Son derece güzel ama ruhu/karakteri *r*spu bir kız istemem.
Dışı da içi kadar güzel olan bir kız isterim.
Farkı anladın heralde. - +1 yıl
Başka kadına bakma şuç değil ki nasıl baktıhı önemli sevgilisi olan bi erkek başka bi kadına baktıhı zaman tamam güzel ama kendi sevdiği sevgilisi daha güzel olduğunu bilmeli. herkes abaza olmuş bi açıklık görürmüyüm diye milleti izliyolar zihniyet var zihniyet var. Kimi abazalıhınfan bakar kimide o anki yaşam refleksi nden önünde veya çevresinde olduğu için baka ve ona karşı bi haz lâ yaklaşmaz gider. Ve erkekler köpek değil bu arada yok kafasını kaldırmicak yok oraya bakmicak. 😂bulursun sen erkek ama o bulduğun erkekte abaza çıkar görürsün. Bakma yandan değil bakıp anlayışla karşılayıp bacısı gibi görüp düşünce düzgünlüğüne gitmesi bence daha iyi
+1 yıliyi gidiyon taa ki sivri burunlu kundura dedin ha işte orda orda zıççtın :D devamı ise içler acısı
kurtlar vadisi gibi filmlerde her haltı yiyip kumar oynayıp insan öldürüp karı kızı çerez gibi götürüp sonra da delikanlı ayakları çeken kamil tipleri anlattın :))10 Yorumla
+1 yılGeçen gün böyle bir konu açmıştım kıyafet ile ilgili hoşlanan var mıdiye sordum. link linkteki benim böyle giyiniyorum diye kro muamelesi çektiler bana biliyodumki hoşlanan birilerinin hala olduğunu :) çevremdende diyolardı hastası cok diye:)
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekten hoş bir giyim yakışıklısın kardeşim Allah sevdiğine bağışlasın.Sen bakma zirzoplara :)
- +1 yıl
+1 yılKapsülle mi besliyorlar seni anlamadim gitti..
Hadi bize bunun bir saka oldugunu söyle.
` Saka ` dimi bu?
Bu kadar eglence yeterdi bence.
Hadi söyle de millet kendimi nasil öldürebilirim diye düsünmesin..11 Yorumla- +1 yıl
Allahıma ciddiyim.Annemde sende kaba ve aşşağılık bir insansın sanada öylesi gider ıyyyyyy iğrenç diyor bana ne bilim babacan tipleri seviyorum :)
Saka mi yapiyorun ? Lutfen saka de. Gerci zevkler tartisilmaz. Aman onlari erkek adam degilde dagdan inmis geri kafali yaratik kirmasi ayi olarak goruyorum. Yani bunun gibi bir sey. Tam tanimi yok.
40 Yorumla
+1 yılsenin gibi trakyalı afetler hep böyle düşünüyorsa yandık, bizim gibileri dünya ahret bacınız olarak göreceksiniz demek ki :), hiç şansımız olmayacak :), yani şu yazdıklarının bir tanesi de mi tutmaz .)
00 Yorumla
+1 yılBende öyle kibar falan olsun istemem mesela koruyucu olacak benikollayacak falan ama benimki o kadar değil zevk meselesi canım sana zevkinden dolayı normal değil diyemez kimse öyle seversin öyle birini de bulurum inşallah :)
00 Yorumla
+1 yılbu yazıdan sonra ben Subhaneke yi tersten okuyacak duruma geldim.bana göre tuhafsın bacım kusura bakma.enişteye vesselam :)
11 Yorumla- +1 yıl
hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
tam bir psikolojik vakasın sen...eminim öyle bir herif yanına yaklaştığında düşüp bayılırsın...at bakalım yalanları burda..eğlenme yeri nasılsa
20 YorumlaMaço bir erkeğin yazdıklarına yorumu ; Erkekler kendi tercihlerini bırakalım kendileri yapsın değil mi şöyle olacak böyle olacak... Erkekliği bir veya birkaç kadından öğrenmeyelim.
10 Yorumla
+1 yılSimdi adam nazikse evine dogru yoldan para getiriyorsa iletisimi iyi oldugundan baskasinin altinda da calisabiliyorsa caga ayak uyduruyorsa namussuz pis mi olacak sanki
00 Yorumlayeaaa git allasen kro erkeği alıp cemaate sokmuşsun ablacım :D adam olmak başka kro olmak başka dindar olmak çok çok başka:D ortaya karışık yapmışsın ama yok öyle bişey :)
00 YorumlaZevkler ve renkler tartışılmaz, kişisel görüşüm, sen de ''öküz''e tapanlardansın galiba, bu ruh halini anlayamıyorum. Yine de ikiniz mutluysanız, diyecek pek birşey yok. :)
00 YorumlaKıro da olmasın Fatih Ürek gibi de. Eski Türk filmlerindeki Ediz Hun gibi biri olsun.
515 Yorumla- +1 yıl
Uyy daa.İçim titredi kız seni görünce.Sen ne verimli şeysin öyle...
- +1 yıl
Heh şöyle yola gel işte.Sahibini bil resmini öyle ortalık yerlere koyma bakim.Dıtt :)
- +1 yıl
Güzelleri sevme hakkımız engellenemez.
- +1 yıl
Fıstık yeme hakkımız engellenemez :D
- +1 yıl
Yuh be.Aşağıyı tren vagonu gibi doldurmuşum hee.
- +1 yıl
Ama beni gerçekten çok üzdün.Haşin ruhlu geyşam benim.
- +1 yıl
Hadi sana iyi geceler.Cevapsız kalma bana karşı ;)
- +1 yıl
Amanda kapanırmış hemende kendi kabuuna.
- +1 yıl
Cık cık cık cık cık.Hem kendi adıma hemde senin adına çok üzülüyorum emin ol buna.Buarada uyy muyyy diye konuşmama bakma.Karadenizle uzaktan yakından alakam yok.Aslen Mardinliyim hemde Arabım ;)
- +1 yıl
Ulen söv küfret birşey yap ama sessiz kalma bee.İnatçı hatunn :)
- +1 yıl
Sen her ne kadar karşılık vermeyecek olsanda tekrardan iyi geceler :)
ya böyle ilginç fantezin olabilirde böle koca bulursan sen, iskabil kartlarıyla döver vücudunda sigara söndürür be ha ama sevgiliyken oo kimse dokunamaz sana yengemiz falan
10 YorumlaAMANIN sen nasıl kro ötesi bir kadınsın,erkekler sakın bunu ciddiye almayın ölçütleri abartmış..ıyy iğrenç..eğitimli bir kadın olmadığın kesin...10 çocukta yaparsın sen şimdi..
31 YorumlaNormal değilsin.cahil olsun, geri kafalı olsun demişsin ya ? Bunlardan 2-3 tanesini söylesen tamam zevkler ve renkler tartışılmaz derdim de bu saydıkların... off bir şey demiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkesin kendi standartları var,sizde standartlarınıza uygun birisini bulmuşsanız sorun yok,sizin bileceğiniz şey.Kimisi maçolardan,kimisi hanzolardan,kimisi züppelerden,kimisi öküzlerden,kimiside ayulardan hoşlanır,herkesin zevkine göre...
10 YorumlaE sen zaten tuhafsın ki..
Cık, fazla sıvı sabun yaramıyor sana.. :)14 Yorumla- +1 yıl
hhahahaahahahahahahah yaa yıkıldımmmm bu yorumaaa
- +1 yıl
ya hastaneye gitmeye üşendim doktorumu aradım babamla gidecez başka ilaç yazcak
Tencere kapak olmuşsunuz kardeşim.Hadi geçmiş olsun :D
22 Yorumlabenim gibi bebek suratlılar dururken heryerinden kıl çıkan adamları tercih edin siz :( dışardan görenlerin ne konuştuğu belli, bu kız bu adamda ne bulmuş. klasik laflar
00 Yorumla
+1 yılen tuhaf sen misin bilmem ama en komik sen olduğun kesin, iyi güldürdün beni :) döktürmüşsün resmen :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılisviçreli bilim adamları bile senin bu durumuna tanı koyamaz. kendimi ufo gören masum köylü gibi hissettim.
devletin sizin yaşam alanını koruma altına gerek, türünüzün tek örneğisin.00 Yorumla Amacım yadirgamak degil haddime deigl ama yokki öyle bişi bunedir anlamadim :d nasil bir istekdir bu erkeğin bir resimi çizimi olsa ne çıkkardı cok merak ediyorm :D
05 Yorumla- +1 yıl
hahahahahahahahahahahahahah ya ben işte böyle anormalim birazcık.Gencimde hani bide Trakyalıyım ailemin hiç tarzı değil kro,kaba saba erkekler.Annem derki en nefret ettiğim insan İbrahim Tatlıses,Kadir İnanır,Orhan Gencebay ıyyy yumurta topuk.Bizim evde arabesk bile dinlemezler ama ben böle tuhaf çıktım işte :)) Bizim ordaki erkekler tam iğrenççç annemde inş doğulu birini bulursun kro kaba seni 3 kere döver günde dio hjahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Iyy kromu hanzo mu maço mu maço bir erkek oyunu kaybeder
30 Yorumlaben o dediğin tarzda kro erkeklerden igreniyorum benim tarzım bu degil bunlara karşıyım bu zamanda hiç bir kadın bunlardan hoşlanmaz emin ol
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılbırde oyle bakımlı felanda olmayacak 6 ayda bır yıkanacak
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. klavuzu karga olanın burnu ...'tan kurtulmazmış :) başarılar
10 YorumlaOvovvovovvvv Sen her Erkeğe lazımsın .
Ama kız dediğin de başta Hakkıyla Başı kapalı olacak . Öyle her önünden geçen Erkeğe bakmayacak hatta hiçbir Erkeğe bakmayacak .Öyle istiyorsan böyle olmalısın :) ...00 YorumlaBayan kafanız gerçekten çok güzelmiş ama sadece KAFANIZ.Güle güle kullanın.. :// Dayağı yiyince görürüm ben seni..NE İLGİNÇ ŞEYSİN YAHUU ! ://
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Hepsine hadi neyse de illegal işlere bulaşmış olma hevesini hiç anlamadım
00 Yorumlayuh artık :)) güldürdün beni gerçekten ya, 5 yıldız verdim :))
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Çok güzel söyledin Türk erkeği böyle olur :) ama bu saydığın özellikteki erkek sana bakmaz. onun kitabın da yoktur senin gibi sosyete kızla takılmak :D kusura bkma
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Ben de anlamıyorum. Bizim bu trakya kızlarının barzo sevdasını...
00 YorumlaSonrada kocamdan dayak diyorum ama olsun o benim evimin direğeeee dersin :D
00 Yorumlabende entel filan hoşlanmıyorum daha maço agır erkeklerde bunlar bana fazla geldi midem almaz
00 Yorumlaben entel aynı zamnda çılgın olsun isterim bügun buldum bitane <3
01 Yorumla- +1 yıl
e hayırlısı olsun :))
koptumşu an :)) senınde o zaman mahsundan kalır yanın yok :)) ks kızlarının ıcınden snın gıbı bırı cıkacagını sanmıyordum ama soylenecek bır sey yok zevkler ve renkler tartısılmaz :)))
00 Yorumla
+1 yılEe sen bekar kalmazsin o zaman cunku onlardan cok var. Yani cahil olsun diyorsun.Bu senin gorusunken toplumumuzun degisime, gelisime acik olmasini , konusmasini da feysbuku da bilmesini isterim.
00 Yorumlabeyaz corap giyecek arka cebinde tarak tasıyacak ayakkabılarının arkasına basacak tesbiksiz dolasmıyacak saclarını limonla sekillendirecek.
bence normalsın .00 Yorumlamagara adamlari bile bu anlattigin heriften 50 yil duzenli egitim alsa o kadar ilkel olamaz..
30 Yorumlakızım saçma soruna daha fazla cevap alıcam diye milleti daha fazla kışkırtma
10 YorumlaAşk bir sabunsa,köpürt beni Pakize. (Sırtını liflemene gerek kalmaz sabunu sürsen köpürür.)
10 Yorumla
+1 yılSana türk erkeğini kim anlattıysa yanlış anlatmış be canım.
10 Yorumla
+1 yılistediğin özelliklerin bir tanesine bile uymuyorum .profesyonel dövüşçüyüm belki bir tek o uyar.
13 Yorumla- +1 yıl
dünyada türkiyenin geride olmasının enbüyük sebebi çoğu erkeğin senin tarifindeki gibi olması
- +1 yıl
yürü git kızım ne alaka asıl böyleleri ilerltir o anlattığın tiptekiler nasıl ilerletsin bilim gerek kafa gerek bak kardeşime profesyonel dövüşçü sporya yapıyor spor yapmaya kalkmak bile zeka gerektirir o söylediklerin salak dediğimiz insanlar hiç bir işe yaramaz onlar anca sanayi de çalışır
- +1 yıl
tamam ya güncelleme artık
+1 yılsen bence barda filmindeki nejat işleri tarif ediyorsun :)
01 Yorumla- +1 yıl
ay izlemedim o filmiiii izlicem ama:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞoklardayım su an o kadar insan tanıdım gördüm ama ilk defa benimle Tamamıyla aynı düsünceye sahip birini buldum enee aynı ben :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarı küçücük aklınca taşşak geeçiyor biizm saflar da inanıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. yeni bir tür feşist akımı falanmı bu
84 Yorumla- +1 yıl
:D ahahaha:D
- +1 yıl
gece gece iyi guldurdun :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaş çok pis trollemiş ama milleti yoksa sanmıyorum gerçek olabileceğini bunun :D
00 Yorumla
+1 yılAhh melisa53 yapma ama şöyle.Soran şu Melisayla aramızı bir düzeltiver be :)
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüyürsün ama beni melisa.Engellemekte ne demek?Kanıma dokundu bak :)
türk erkeklerinin elinde votka olduğunu senden duydum oto park işletenleri gördüğüm için teferruatlara takılmıyorum sonun hayrola
00 YorumlaTrollün osuruğu pis kokar.Sonuçta Orklar da sevişmeyi bilmiyordu. Ama Elfler seksi olur.
01 Yorumla- +1 yıl
sen ne diyon amk ? :D
+1 yılOkumadim ama bukadar yaziyi yazfoktan sonra parmaklar nedurumda
00 Yorumla
+1 yılHangi galaksinin avatarisiniz ya siz.
43 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim. :)
- +1 yıl
+9999
Gizli Üye(30-35)+1 yılarapçadan sonrasını okumadım :D tuhaftan ötesin kuzum:-P
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnerden girdim nerden yazdım bu başlığa amk zırt pırt güncelleme şunu yav:D
+1 yılvalla gzel anlatmısısn kız :)
02 Yorumla- +1 yıl
dimi ama canım :)
- +1 yıl
haklısın bende ole severım ama benimkı bıraz cok kibar:(
sanırım türünün son örnegisin
21 Yorumla- +1 yıl
hahahhahahahahahahahahaahahah
+1 yıleziksin sen ya başını okudum tiksindim senden
21 Yorumlakızım naptın sen ya :)
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi