Yetişkin olmak istemeyenler derneği varsa hayrına beni de alsın, dernek için elimden geleni yaparım. 🥲
Yetişkin bir birey olduğunuzun bir kez daha farkına, ne zaman ve hangi durumda varmıştınız? ✨️

Yetişkin olmak istemeyenler derneği varsa hayrına beni de alsın, dernek için elimden geleni yaparım. 🥲
Yetişkin bir birey olduğunuzun bir kez daha farkına, ne zaman ve hangi durumda varmıştınız? ✨️

Üniversite zamanlarımda yaşadığım kötü bir olayda. Özel ama ağır derece etkilemişti o zaman beni. Tabi geçti gitti de, 3. bir göz daha açmamı sağlamıştı bu olay.
Onun dışında da her yerde siyaset, ekonomi vs. konuşulması.. İş hayatına atılmak..
Dışarıdan bir göz olarak, yaşadığımız olayların da birer tecrübe ve öğretmen olduğunu fark etmemiz de bir yetişkinlik göstergesi.
Daha güzel günler için bazı tecrübeler şart oluyor hayatta. Bundan sonrası daha parlak olsun senin için. 🌸
Kesinlikle. Hatalardan, yanlışlardan, olaylardan ders çıkarıp bunların tekrar olmaması için uğraşıyorsak, bu da bir yetişkinlik göstergesi.
Çok teşekkür ederim. :)
Rica ederim ✨️
belimdeki fıtığa rağmen arabamın arkasındaki 6 tane eski lastiği kucaklayıp kömürlüğe taşırken hissettim
ve can çok yanmıştı
normal zamanda bi kamyon lastik taşısam koymayan eylem 6 tane lastikle beni alt üst etti? o lastikleri niye o kadar büyük yaparlar diye mühendislere o aklıma gelmeyen ama şimdi aklıma gelen düşünceyle sövüyorum laan... boyları o kadar büyük ağır lastik niye tasarlıyosunuz benim fıtığım var uleeeeyn 😎😁
bibot bigün seninle oturup bi kahve içmek isterim ☕ 👍
ve ben bekar biriyim ve ebeveyn olan anneler babalar daha zor durumdalar , cunki onlar yuvalarını ayakta tutabilmek için gece gündüz demeden çalışıyorlar , çöplerimizi topluyorlar sokaklarimizi süpürüyorlar kargomuzu taşıyorlar okul servisini sürüyorlar lokantada yemeğimizi masamıza servis ediyorlar yani hizmet sektörü onlar ve gerçekten onlara para dışında da cook şeyleri borçluyuz yaptıkları asil işler ve onurlu dik durdukları için
Ben tüm hizmet sektörüy (dar gelirli olanlar için) le gurur duyuyorum
Ve iyi ki varlar burdan onlara kucak dolusu selamlar sevgiler olsun 🌹🤚
hayatta yalnız kalmak ve yalnız başına mücadele etmek artık bütün sorumluluğun üstünde olduğunu hissetmek zaten en büyük yetişkinlik özellikleri değil mi?
ne yazık ki bende var hepsi yapacak bir şey yok...
Sorumluluklar üstüme uçtuğunda, ardımızda eşya kaldı mı, bişi unuttuk mu diye soran ben olduğumda ve ortamdaki en büyük olduğumda.. Bu yüzden bayramlarda çocuklarla yalnız dışarı çıkmıyorum artık çünkü ben onlardan daha çocuğum onlara nasıl mukayet olayım kii
Cevap
17Cevap
Yalnız kaldığım zaman.. empati yaptığım zaman ve hayatın ne kadar zor olduğunu anladığım zaman
Annem rahatsızlandığında
Baba olunca anladım istemeden lan ben daha çocuk düm ne ara bı birey bana baba deyer oldu diye sitem ediyorum 🤭
Allah bağışlasın ✨️
İşte zorlukla karşılaştığım zamanlarda hissediyorum 🫠🥹
Hüüğ...
Babamla birlikte siyaseti yorumlarken anlıyorum 😄
Yaaa 😂
😂😂 oyyy ne tatlisindirr
Kimse bi sorumluluk yüklemiyor çocuk olmaya devam edicem ben ama bu defa yaramaz olucam gidip 1 çift araba lastiği alayım sürtünmekten biten lastiklerle değiştiririm
Anneannem ölünce büyük bir parçamı onunla birlikte toprağa verince anladım ama kabullenmek gerçekten zor. Üstünden beş sene geçti ama ben hala o günkü kadar büyüyemedim.
Yetişkin değilim ama yetiskinmisim gibi hissettiğim zaman annemin bana ağlamasından sonra ailevi sorunların iç yüzünü görmem ve sorunu çözmem için bana bırakılması ile hissettim büyüdüğümü.
Her bayram, bayram sofrası hazırlayıp yavrucaklarımı (abilerim ve ailelerini) ağırladığım zaman yaşımdan şüphe duyuyorum bazen.🤦🏻♀️😅
Beni da al o derneğe
Henüz dernek sahipleri ulaşmadı bana da 😂
Biz kuralım
Yok yav 😂
Ailemin tam anlamıyla arkamdan duramadığını, anlaşılmadığımı, hayatla mücadelede tek başıma olduğumı fark ettiğimde anladom.
Çocuk reyonundan bluz alıcaktım eleman hangi yaş diye sorunca… kalbim kırıldı, çocuk reyonunda cici bici bluzlar yetişkinlerde yok
Babamı kaybettiğim zaman
Allah rahmet eylesin...
Faturaları kendi kartıma otomatik ödemeye alınca
Her gün her dk vardıran bişilere denk geliyorum hayatımda.
Annem hasta olduğunda evin tüm isleri bana bakıncaydı sanırım.
Ben hiç çocuk olmadım ki..11 yaşımda kardeşlerimin başını yıkıyordum
Sevdiğim insanları kaybetmeye başladıkça ve değer verdiğim insanların bana kazık attıklarını gördükçe anladım
İlk stalkımda bu soruyu gördüm :) Cevap veriyorum ben hiç yetişkin olmadım :)
En son askere geldiğimde hissetmiştim. yalnizsin kimsen yok kendi başının çaresine bakmak zorundasın. tabi ondan önce de üniversite yıllarında hissetmiştim.
Bazı korkulara, acılara dayanarak ve sorumluluk alarak.
Sanki hep farkındaymışım ben 😃
Sanırsın Oğuz Kağan, havaya bak 😂
Yok ben onu bol bol alıyorum bedavaya ajshshs
Paralı olan marka marka! 1 kere nefes aldın mı, ciğerleri 24 nefessiz idare edebiliyor.
Fakirlerde nefes aldıklarını zannediyorlar gkfkdkdkd
#FakirinAğzı
24 nefessizlik sonrası aboneli hava alma işlemine mi geçiliyor premium ajzhssj
Sosyal mühendislik deniyor buna ajshshs gir bak mesleğine 😂😂
Üniversite 1. sinifta.
Annem vefat ettikten sonra
Askerden sonra ayrı eve çıktığım zaman.
18 yaşıma girdiğimde...
Ardaşımın borç batağına girip benden destek istemesi ve benimde bu duruma. Çözüm bulmam
Aile denen saçmalığın farkına vardığımda
Ailemden para isterken zorlanmaya başladığımda.
Ruhum bebe benim
Arkadaşların düğünlerine gitmeye baslayinca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?