Onca acıyı uzun süre taşıyacağımızı niye düşünüyorlar, Seyit Onbaşımıyız biz 😏😀

Onca acıyı uzun süre taşıyacağımızı niye düşünüyorlar, Seyit Onbaşımıyız biz 😏😀

Güçlü olmak için acı çekmek şart değil aslında ama tabi ki bu da bir yol herkeste aynı etkiyi yapmayan bir yol diyebiliriz bazen bütün acıları boşa çekersin çünkü hiç birinden bir şey öğrenmeye meyilli değilsindir ve acılarına yeni acılar ekler gidersin.. 😀
Çok şey ögreniyoruz da işte sınavda heyecan yapıyoruz, bi kaydırma yapınca da neyse devamı bende kalsın..😀
Bence de sende kalsın pek iyi yerlere gitmeyecek gibi 😀
Hiçbir şey hissetmiyorum ve hissedemiyorum, hissetmekte istemiyorum. Muay thai dövüşçüleri eskiden tekmelerinin sağlam olması için tüm gün muz ağaçlarını tekmeler ve yumruklarmış. En sonunda kırılan kemikler tekrar kaynar ve orada ki sinirler hissizleşirmiş. Bu acı hissinin çok azalmasına ve kemiklerin en ufak darbede ölümcül ve kırılmamasına sebep olurmuş. Benimki de o hesap.
Beni öldürmeyen acılar duygusuzlaştırdı :D yani ölmeden ama hiç bir şey de hissetmiyorum.. ne acı ne sevinç. zaten öyledir hayat mesela bir şeyleri sürekli yaşadıkça artık sıkıcı gelir insan alışırç..
Ah süründürüyor, hem de nasıl, keşke öldürse diyorsun, bir an evvel kurtulayım diyorsun, öldürünce tek nefeste kurtuluyorsun çünkü lakin yaşarken defalarca ölmek berbat bir şey lakin her gecenin de bir sabahı var işte, muhakkak bitiyor da, bitene dek sen de bitiyorsun yani.
Cevap
6Cevap
Süründürür sonra güçlendirir. Ama hiç bir acı öldürmüyor.
Başta süründürüyormuş gibi hissettirse de zamanla güçlendiğini fark ediyorsun.
Hem yerden yere vuruyor hem de güçlendiriyor
Nasır tutuyor onca darbe ile haliyle
Melankolik bir tarafım var 😊 acı çekmeyi seviyorum sanırım 😅 ya da alışkanlık oldu.. bilemiyorum
Mazoşistlik değil miydi o 😀
Bende ki duygusal acı 😊 onlar fiziki istiyorlar
Yaşatıyor. Ölmedin hayattasın diye hatırlatıyor
Süründürüyor. Her zaman güçlendirmez. Bazen bir yıkık yapar seni.
yok güzelim onca acıyı biz neden taşıyalım yaa başkaları taşısın 😅
yağmurda romatizması azan moruklar gibi oluyor... hiç geçmeyen savaş yaraları kalıyor
güçlendrdiği falan yalan
Yok valla hiç de güçlendrmiyor aksine sürüm sürüm süründüror😏
Kişiye bağlı
Güçlendiriyor uyanık oluyorsun? ders alıyorsun?
Yok be olum, acı tatlıdır bağımlılık yapar.
Acı çekerek tecrübe edinip olgunlaşır insan
Güçlendiriyor.
Güçlendiriyor vallahi bak
Öldürmeyen acılar güçlendirir..
Daha güçlü dönmek için sürünmek şart.
İkisi de mümkün.
Maalesef 😖😪
Acısada öldürmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?