Bazen gözünde dev yaptığın kişinin aslında küçücük olduğunu görürsün ve soğumaya başlarsın, yine kandırmışım kendimi dersin.

Bazı detaylar devasa bir etkiye sahiptir, o detay küçücük olsa bile.
Kasım/20/23
Bazen gözünde dev yaptığın kişinin aslında küçücük olduğunu görürsün ve soğumaya başlarsın, yine kandırmışım kendimi dersin.

Bazı detaylar devasa bir etkiye sahiptir, o detay küçücük olsa bile.
Kasım/20/23
Bazen çok seversin, o kadar çok seversin ki gözün bir şey görmez. Ama işte dediğin gibi öyle bir şey olur ki, buz gibi soğursun... İlk başta inanamazsın ama sonra gerçeklerle başbaşa kalırsın...
Bence tek bir şey değil de insanın zamanla içinde attıklarından dolayı olabilir.. tabi ki de bazı hatalar var mesela ben hayatta affetmezdim.. aldatmak ihanet etmek ve yalan söylemek bunları9 yapan birisi zaten beni hiç sevmemiş demektir.. bu yüzden de direk soğurum ve o kişiyi hayatımdan çıkartırım.. ama bunların dışında bir de insanın zamanla soğumasına neden olacak şeyler de var.. işte zamanla uyarmana rağmen hep aynı şeyleri ya da aynı hataları yapıyorlarsa o zaman da soğurdum ben.. çünkü bir insana tahammül etmek gerekmiyor. eğer hataları çok varsa bazen de gitmek gerekiyor.. ama bunun dışında değer verdiğim insandan kolay kolay soğuğacağımı düşünmüyorum hiç bir şekilde.. çünkü sevgi benim için zor bulunan bir şey bunu bulmuşken de küçük bir hata yüzünden kimseyi silmek istemezdim.
Bazen her şey oluyor da bu olmuyor, ama bazen de bir an geliyor ufacık bir detayı hatırlıyorsun ve buna kırılma deniyor. Neler neler kırılıyor o kırılma anında.
Hayaller, hevesler, güven, inanç ve en önemlisi kalp..
Olabilir. Zaten genelde böyle olur. O küçük beynimizin içinde tamamlarız boşlukları, hayaller kurarız. Sonra pat diye gerçekler önümüze seriliverir. Birde üzerine karşımızdakini değişmekle suçlarız.
Cevap
5Cevap
Rahatsız olduğum noktayı bile bile oraya oynanması o kişiden anında soğumama neden olur.
Duruş bozukluğu.. Nerde, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmeyen, tepkisini gösteremeyen, basit, rahat, bencil, kibirli..
Ben güçlü insan seviyorum. Kendini yerden yere vuran ajitasyon yapan insanlara sinir oluyorum.
Hitaplar, konuşma şekli... Kişinin kim olduğunun bir önemi yok, aniden buz gibi soğutur beni.
O kadar kolay, o kadar ani olur ki anlam veremezsin.
İhanet, samimiyetsizlik, yalan, kibir, ukalalık, gereksiz ciddiyetsizlik, iftira atmak.
Hassasiyetlerimi gözetmeyen hiçbir kimseyi hayatımda tutmam.
Olur oldu da...
Ama buınun sebebi o minicik şey değil daha önce olan büyük şeylerdir
Evet olur hemde nasıl varya
Kendimi önceliği olmaktan çok memnunum
Evet anında soğuyabilirim
Evet soğutur
Evet olur.
Oluyor 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?