Güncellemeler
+1 yıl
Onları gölgemde bu şekilde bırakabilir miyim
Normal düz memur fakat üç dil biliyor ve basılı romanları var
Onlar kitap bile okumazlar
Sebep sormayın uzun hikâye sadece onlardan intikam almak istiyorum. Onlara kötü davranmayan arkalarından kötü konuşmadan. Onlar genelde kahvede falan takılarlar. Hiçbiri okumadı. Şimdi ben de şöyle birisi olursam onlarin da bana karşı cekememezlikleri olduğu için catlarlar mi ya da çevreye karşı onlardan çok dhaa ustun hale gelir miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aynen bırakabilirsin
Sence basılı romanları olan biri farklı yapar. mi. sadece bu olsa
Yani ünlü olursa olabilir
Yazarlık la ünlü olmak çok zor. Hele ki Türkiye'de.
Evet ama imkansız değil en çok kadınlar okuyor onlarda Beyza alkoç mu ne onun tarzında 😀
Toplum onlarla beni kiyasliyor. Aynı şekilde onlarda. Öyle bişey yapmalıyım ki ulasamadiklari yer ilacak
Ben de fantastik ya da bilim kurgu yazıyorum. Onları da kadınlar okumaz geneli
Aşkın kapışmak gibi de yapabilirsin üst akıl gibi öneri verip duruyor arada bir kitap basıp parayı cukkalıyor anladın mı
Son yazdığını anlayamadım. Aşkın falan derken kusura bakma
Aşkın kapışmak diye bir adam varya
Hmm şimdi anladım. Ya daha kaliteli yazarım ben ondan.
İşte o kendini daha iyi pazarlıyor onu demeye çalıştım
Haklısın. Araştıracağım. Onu da. teşekkür. Aklımda başka bişey var mı illa kitap ya da yabancı dil olması gerekmez daha farklı bir fikrin var mı. Onlardan farklı kılacak bişey. İnuda arastirabilirim
Sosyal medyayı iyi kullanmak gerekiyor
YouTube kanalı açacağım bilgi içerikli videolar. Bilim insanlarının akademik araştırmalarını konu edinen bir kanal.
Güzel fikir gerçekten başarılı olabilir
Yani boş bir kanal olmayacak. Başka aklıma gelen bişey yok. Dil, kitap, kanal ve bunları en iyi şekilde yapacağım. Onlar kahvede takılıp dedikodu yapsınlar.
Senin arkadaşın yok mi
Vardı. Şu anda hiç kimse yok. Neden sordun ki.
Çok belli mi oluyor dışarıdan
Evet kahvede oturmaları zoruna mı gidiyor
Kahvede oturmaları zoruma gitmiyor. Zoruma giden şu. Ben üni kazandım onlar. kazanmadi. onlar serserilik yaptılar. Kız peşinde koştular. Ama ben okumadım üni. Mezunum diye yalan dedim. Bunlar da bunu öğrendi ve herkese sirrimi ele verdiler. Bana yanlis yaptılar. Üstelik halen daha uğraşıyor lar ve iftira boyutuna geldi durum o yuzden
Neden mezunum diye yalan söyledin ki
O zamanın şartları mecburdum.. gene bunlar yapıyor du dedikodular. Onu engellemekti amacım. Neyse başka konular da var. Sırf o konuda yalan dedim diye tüm dünyayı üzerime yikamazlar. ama
Uzak şehirde olsa istese de öğrenmezdi
Uzak sehirdeydim ailemin yanına geldim. canıma okudular. Uzun zamandır burada olmadığım için arkadaşım da yok. Üstelik.
Neyse böyle amaçlarım var
Bu topluma kültürlü insan yaramıyor. Test edildi onaylandı
Hmm. Bi şey olmaz diyosun