Kanatlarım yoktu benim
Ama bir zamanlar melektim
Kirlendim...

Kanatlarım yoktu benim
Ama bir zamanlar melektim
Kirlendim...

Küçükken evet belki de şimdi de ama hatalarım olmuştur tabiki mesela ben bir yerden düştüm yine köy evi orada ipi bir yere bağlamak isterken yere düştüm bir de kurtulmak mucize çünkü biraz uzundu Allah'tan yararlandım ve şunu hissettim sanki beni birileri tutuyordu melekler yavaş yavaş indim
Bence her bebek doğduğunda bir melek, bi süre böyle devam ediyor. Çevrenin ve oturan kişiliği ile meleklik yavaş yavaş azalabiliyor ve hatta bi noktadan sonra şeytanlığa yerini bırakabiliyor
şöyle bi dönüp geçmişe baktığımda 10 sene öncesine kadar içimdeki o seviye hiç azalmamıştı ama yediğim kazıklar biraz köreltti. Hala melek 😇 tarafım ağır basıyor şükür
Evet öyleydim hala da öyleyim çünkü istesem de kötü olamıyorum.. ama yoruldum
Evet iyi olmak ya da tum kotuluklere karsi hala temiz kalabilmek bazen gercekten yorar insani ☹️
Bu yuzden seni tebrik ederim 🤗😇
Teşekkür ederim ☺️✨
Bir zamanlar melektim ya... Keşke yine melek olabilsem. Melek olduğum zamanlar da biraz olsun şeytan olmak isterdim. Şimdi her geçen gün daha da uzaklaşıyorum kanatlarımdan. Ama her şey melekken güzeldi hayatımda. Şeytan olmak ya da şeytanın hayatını yaşamak dünyanın en aptalca şeyiydi. Dilerim bir gün yeniden melek olabiliriz hepimiz...
👏🏻🥰😇
Cevap
3Cevap
Hayır hep seytandim halen öyleyim siz neden kirlendiniz
Her bebek dogdugunda melektir. Buyudukce, kirli dunyayi gordukce o da kirlenir ☹️
Hiç olmadım hep itin uğursuzun önde gideniydim
Birak yaa, bilmesek inanicaz 🤭
Ağlarım 🥹
Niye aglion yaw, iyisin diye mi 😝
😇😇😇😈😈😈zamanla degisen melegiz
Kirlendim diyen kirlenmemiştir
Evet aynen
Sen hala kanatsiz bir meleksin bebeem 😊😇🥰
🙈🙏🙏😆
Sen hala meleksin
😊🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?