Kişilik & Karakter Erkekler mi yoksa kızlar mı daha sıkıcı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kızlar daha sıkıcı Erkekler daha sıkıcı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler mi yoksa kızlar mı daha sıkıcı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Karaktere göre değişir 0 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Erkek ve kadın olarak ayıramam, mizah ve olayları anlayış tarzı bana benzemiyorsa benim için herkes sıkıcıdır. 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Scholarda okudum erkeklerin %65 i komik bulunurken kadınlarda bu oran%20'den az 0 0 Yorumla
Medine03 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Bir kız olarak söylüyorum erkeklerle takılmam ama mizahlarina kulak misafiri olurum bizim sınıftakilerin mizahi > cem yılmazArada banada bulasirlardi kardeşim ama neyse 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyw Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Türk kadınları sıkıcı 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. karakter meselesi... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Karaktere göre değişir
Erkek ve kadın olarak ayıramam, mizah ve olayları anlayış tarzı bana benzemiyorsa benim için herkes sıkıcıdır.
Scholarda okudum erkeklerin %65 i komik bulunurken kadınlarda bu oran%20'den az
Bir kız olarak söylüyorum erkeklerle takılmam ama mizahlarina kulak misafiri olurum bizim sınıftakilerin mizahi > cem yılmaz
Arada banada bulasirlardi kardeşim ama neyse
Eyw
Türk kadınları sıkıcı
kızlar daha sıkıcı
Herkes sıkıcı herkesten nefret ediyorum
Erkekler
Kızlar daha sıkıcı
karakter meselesi...