#Hırslı olmak neden ayıpmış gibi karşılanır, hırs sahibi olmak insanı daha da geliştirerek iyi bir yere getirir halbuki, e, hırsın faydalı olduğu apaçık ortada neden o zaman herkes bilgi yarışması hedefini bile hırsla, açıkça 5 milyonu istiyorum diye belirtmek yerine ilk barajı geçmekten bahsediyor tüm ezikliğiyle? Neden 5 milyonu istiyorum diyemiyor kimse🤔🖤?
#tubasueda 🍀🗝️
İnsanlar neden birbirlerinin hırslarına gülüp alaya alırlar, o zaman neden herkesin gizli hırsları var🤔🖤?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Çünkü maalesef insanların karakterleri bu şekildedir. yani çoğu kötüdür.. birbirlerinin yükselmesini istemezler.. güler dalga geçerler ben umursamıyorum bu kişileri zaten en temizi... boş vermek kesinlikle.
Gizli kıskanç oldukları için başkaları bişeyleri başardıkların da çatlıyorlar hepsi bu oysa onlarla çatlamak yerine hırslarının peşinden gitseler dah da başarılı olabilirler kendilerine yakıştırsalar çiçek açar dört bir yan.