Kişilik & Karakter Kaşınmaktan en hoşlanmadığınız yeriniz neresi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben ayağımın altının kaşınmasını hiç sevmiyorum hem kaşırken zorlanıyorum huylandığım için hemde ayakkabı varken kaşınması çıldırtıyor 🤣 Güncellemeler+1 yıl Kaşımaktan diye soracaktım yanlış sormuşum 🤦🏼♀️ Kaşınmaktan en hoşlanmadığınız yeriniz neresi? Cevapla Ayakkabı Soruları Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kolum 0 0 Yorumla
JackStany Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sırtım, ayı gibi görünüyorum kaşımak için debelenirken 1 0 Yorumla
ceren211 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Ayak ve sırt 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalnız değilmişim sevindim 😁 Yorumla
Zeynephanım000 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gıdıklandığım yerlerden kaşınmak deli ediyor insanı :D 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ayağımın altı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kolum
Sırtım, ayı gibi görünüyorum kaşımak için debelenirken
Ayak ve sırt
Yalnız değilmişim sevindim 😁
Gıdıklandığım yerlerden kaşınmak deli ediyor insanı :D
En hoşlandım götüm ama kafam galiba
Ayağımın altı
Popomu. Kaşınması