Kişilik & Karakter En son içinizi ne ısıttı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Yan Benimle <3Buz gibi havaya rağmen içim @heartoffire ile ısındı. Sizin en son içinizi ne ısıttı? En son içinizi ne ısıttı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. En son şekersiz kola ve sigara içtim :D afiyet olsun 🙏 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim :D
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Seninle buz gibi havada yanmak.. ☺🖤 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ve sonuna kadar değdi <3 :) Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. En son içtiğim çay içimi ısıttı 😬😂 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayırlı olsun öncelikle… Bugün dışarda acayip üşüdüm… sonrasında içtiğim kahve.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla _Queenn_ +1 yıl Ricalar… :) Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kombiyi tamir ettirmek 😎 1 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İçimi bir türlü ısınamadı çay içiyorum sürekli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En son şekersiz kola ve sigara içtim :D
afiyet olsun 🙏
Teşekkürler :D
Rica ederim :D
Seninle buz gibi havada yanmak.. ☺🖤
Ve sonuna kadar değdi <3 :)
En son içtiğim çay içimi ısıttı 😬😂
Hayırlı olsun öncelikle…
Bugün dışarda acayip üşüdüm… sonrasında içtiğim kahve..
Teşekkürler :)
Ricalar… :)
Kombiyi tamir ettirmek 😎
İçimi bir türlü ısınamadı çay içiyorum sürekli