Kişilik & Karakter Güzel ruhlu insanlar az mı? Maviigunlerr Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var mı çevrenizde? Güncellemeler+1 yıl Sizce azlar mı çoklar mı? Güzel ruhlu insanlar az mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. az maalesef 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel temiz kalpli temiz ruhlu insanlar illa ki var 0 0 Yorumla
_eren Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl kendiliğinden gerçekten iyi olan insan çok azmış, peygamber sözü, o insanların arasında benim de olduğum kesin diyebilirim. ve bu aslında benim irademden değil yapımdan kaynaklanıyor 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Az değil, çevremde fazlaca var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
az maalesef
Güzel temiz kalpli temiz ruhlu insanlar illa ki var
kendiliğinden gerçekten iyi olan insan çok azmış, peygamber sözü, o insanların arasında benim de olduğum kesin diyebilirim. ve bu aslında benim irademden değil yapımdan kaynaklanıyor
Az değil, çevremde fazlaca var.
Nesilleri tükenmenin eşiğinde
az bence
Yok cevremde