bana göre güzel ruhlu insanların ortak özelliği kendi hallerinde olmaları, kendi hobileriyle küçük mutluluklarıyla yaşaması.

bana göre güzel ruhlu insanların ortak özelliği kendi hallerinde olmaları, kendi hobileriyle küçük mutluluklarıyla yaşaması.

bence naiflik. naiflik ruhu güzelleştiren şeydir. iyi sanatçılarında bir naifliği vardır mesela.
naif insan sevdiğini severek yapar. bu yüzden başarılı da olur yaptığında. naiflik ayrıca insan ilişkilerinde de kibarlık olarak tezahür eder. ek olarak naiflik beraberinde içtenlik, anlayışlılık vs. de getirir.
Ruhu güzel insanlar, başkalarının duygularını anlamaya ve başkalarının perspektifinden bakabilmeye yeteneklidirler. Empati yeteneği, başkalarına anlayış ve destek sunmalarını sağlar. Ruhu güzel insanlar, başkalarına yardım etmeyi ve paylaşmayı severler. Maddi veya manevi açıdan başkalarına yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar. Ruhu güzel olan insanlar, hoşgörüyle yaklaşırlar ve başkalarının hatalarını affetme yeteneğine sahiptirler. İnsanların eksikliklerini kabul eder ve ikinci bir şans verme konusunda açık olurlar.
Cevap
6Cevap
yetinmek. her şeyle. bulunduğu anda mutlu olabilmek. kücücük canlılardan yesil yapraklardan zevk alabilmek. en kücük böceğin bile bir can olduğunun farkında olmak. her seyle bütünleşebilmek. dünyada kapladığı kücücük yerle yetinebilmek. büyük alanlara, yüksek harcamalara gerek duymamak. yettiği kadarıyla sevebilmek.
Bence kendi kendilerine sorunlarını aşabilme kapasitesine sahipler ve zehirli iletişimlerden kendilerini uzak tuttukları için etrafından kötü etkilenseler bile, kötü yönlerini farkedip onarırlar. Bu, anlatıldığı kadar kolay bir şey değildir. Aslında ruhu güzel insanların, yer yer çok zor zamanlardan tek başına geçtiğini ve olaylar karşısında akıl sağlığını ön planda tutmaya çalışmış olduğunu da söyleyebiliriz.
Hepsinin güzelleşmek değil, güzelleştirmekle uğraşması.. Bir söz okumuştum, bu şüphesiz onların hayat felsefesi: "Gittiğim her yerde çiçek açacağım, çiçekler açtıracağım" ~ ℳ
yaşadıgın için mutlusundur. başkalarının seni farkedip etmemesi seni enterese etmez. sadece var olmanın evreni anlamanın, görmenin, sevmenin sakin mutlulugu
Görünürde basit sıradan yaşarlar. bedenleri yüzeyde kalır ama duyguları bir o kadar derinlerde yüzer
Tek mutluluğum sürekli sokakta beslediğim küçük mavim kedim.
Ruhu güzel olan kalpinde Allah olan insandır gözümde
Nahif ve kibar olmaları.
diksiyonları güzel ve elleri
Detay ben oluyorum teşekkürler 😅
Az insan barındırır çokça kendisiyle olur..
Ruhu güzel insan kaldı mı ki😂
Kimseyi kırmadan yaşamaları
Empati yapabilen insan
Bana benzerler..
Nadide olmaları
Saf olmalari
Sevgiyle büyümüş
Merhamet derim
sakin olanlar
Ruhu güzel insan yok
Aldanmayın masum göründüğüme diyorsunuz
Kalbi kırık olmaları