Onunla olmayacağına çok eminim, çok denedik olmadı yapamadık. Ayrılmak zorunda kaldık, ben başka yere yelken açtım o olduğu yerde duruyor hala onu seviyorum hala onu istiyorum ama bir çıkış yolum yok ikimiz de farkındayız olmayacağının. O beni zaten bir daha kabullenemez, başka biriyle görüştüğümü biliyor ben zaten onun çoluk çocuk hareketleriyle baş edemem. İnan zor.
Aslında karakter olarak öyle bi izlenim verdiği için de uzağım ondan, aşık olmak bambaşka, aşık olacağın kişiyi seçemezsin. Kirpiklerini sayardım ben onun uyurken, karakterini sorgulamadan sevdim. İyi erkekler de oldu hayatımda bilemiyosun ki soymadan içinden ne çıkacağını. Hoşuna gitmezse bırakıyorsun zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet ben aslında insanım.
Hayatımda biri var ama o biri aşık olduğum kişi değil ancak bunu kimse bilmiyor.
Nasıl yani
Aşık olduğum biri var ve hayatımda da başka biri var, herkes hayatımdaki kişiye aşık olduğumu biliyor ancak başkasına aşığım.
Senin durumda çok kişi var. Evli misin?
Bekarım
Kaç yaşındasın
22 yasindayim
Ben de 23 evlenmeden önce sevdiğinle ol. Sonra Bir ömür geçmez bence.
Onunla olmayacağına çok eminim, çok denedik olmadı yapamadık. Ayrılmak zorunda kaldık, ben başka yere yelken açtım o olduğu yerde duruyor hala onu seviyorum hala onu istiyorum ama bir çıkış yolum yok ikimiz de farkındayız olmayacağının. O beni zaten bir daha kabullenemez, başka biriyle görüştüğümü biliyor ben zaten onun çoluk çocuk hareketleriyle baş edemem. İnan zor.
O zaman unut sil
Deniyorum, gerçekten.
Kızlar niye şrfsz pç çapkın aldatan vb kötü erkekleri seviyorsunuz cidden hep merak ediyorum
Aslında karakter olarak öyle bi izlenim verdiği için de uzağım ondan, aşık olmak bambaşka, aşık olacağın kişiyi seçemezsin. Kirpiklerini sayardım ben onun uyurken, karakterini sorgulamadan sevdim. İyi erkekler de oldu hayatımda bilemiyosun ki soymadan içinden ne çıkacağını. Hoşuna gitmezse bırakıyorsun zaten.
Ya balık baştan kokar hikaye anlatmayın kızlar iyi erkek sevmez.
Kör oluyosun kör, bak şu anda da beni yargılıyorsun saçma sapan durduk yere ahahaha
Peki
Dolaptaki kurabiyeleri ben yedim
Eskiden az yapamadık çekirdek çerez vb yemek 😂
Çocuğun annesi yollamıştı yanında arkadaşlarınada paylaştır diye, 4 kişiydik semirdim inş helal eder
Bir kıza itiraf ettim
çok zekiyim
İyiydi 😂
yok.