Kişilik & Karakter Beni neden engelliyorlar ben naptım size? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 😅Kalbim kırıldı. Minnoş kalbim bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Beni neden engelliyorlar ben naptım size? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Boş ver seni kim engelliyorsa sende onları engelle.. durduk yere engel atan çok oluyor zaten bu sitede. .. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durup dururken engel basanlari boş ver dengesiz çok sende bas onlara gitsin 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. boş ver canım ciddiye alacak kişiler değiller 0 0 Yorumla
KS-Fucck Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kiskaniyorlar sanirim. Muhtemelen hemcinsleriniz olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Hakettikleri icin kuyruguna basmissindir daha once hesap kapatip aciyorlar ve hemen engel atabiliyorlar :D 0 0 Yorumla
memati_citaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benide engelliyolar tanimiyom bile 🥺 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boş ver seni kim engelliyorsa sende onları engelle.. durduk yere engel atan çok oluyor zaten bu sitede. ..
Durup dururken engel basanlari boş ver dengesiz çok sende bas onlara gitsin
boş ver canım ciddiye alacak kişiler değiller
Kiskaniyorlar sanirim. Muhtemelen hemcinsleriniz olabilir
Hakettikleri icin kuyruguna basmissindir daha once hesap kapatip aciyorlar ve hemen engel atabiliyorlar :D
Benide engelliyolar tanimiyom bile 🥺