Kişilik & Karakter Zamana bıraktığınız şeyler oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Özdemir Asaf'ın bir sözü var;"Her şeyi zamana bıraktık, zamanımız var mı bilmeden.." Zamana bıraktığınız şeyler oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Olmadı maalesef zaten zamana bırakmak çözüm değil.. sadece acıyı unutmaya ya da hafifletmesine neden oluyor.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Şu an zamana bıraktığım bir şey yok 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anı yaşamakta iyi sayılmam… ama ne yazık ki zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa… 1 0 Yorumla
Henüzgençbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Elimde olmayan duygularımı zamana daha doğrusu Allah'a brakıyorum 1 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl O kadar aceleciyim ki hiçbir şeyi 5 dakika sonrasına bile bırakmam 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sadece boş verdiğim şeyleri zamana bırakırım. 2 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Zaman öyle hızlı akıyor ki, bugün varız yarın yokuz. Bazı şeyler zamana bırakılmamalı çünkü belki yarın yoksun 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Zamana bıraktığım şeyler var ama sonsuza kadar değil tabii 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Sevda işlerini, bakalım olacağı yok gibi ama bı umut bıraktık zamana. 1 0 Yorumla
X_FlawlessVictory_X Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tabiki. zamana bırakmak bazen en iyi seçenek oluyor 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Var 😃 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne o 👀 Yorumla theastro +1 yıl Spor 👀 Yorumla theastro +1 yıl Erteledim Yorumla Soran +1 yıl Boşluk bulduğun anda gitmeni tavsiye ederim aşırı iyi bir şey Başka bişi bekliyordum gshjsjs Yorumla theastro +1 yıl Ne bekliyordun jdjdj Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim ama spor degildi gshshjs Yorumla theastro +1 yıl Kesin bi şey var ama hayırlısı 😸 Yorumla Soran +1 yıl Yok yok gahshha Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. zaman bizi bıraktı, unuttu 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. evet oldu 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Olmadi 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olmadı maalesef zaten zamana bırakmak çözüm değil.. sadece acıyı unutmaya ya da hafifletmesine neden oluyor..
Şu an zamana bıraktığım bir şey yok
Anı yaşamakta iyi sayılmam… ama ne yazık ki zaman herşeyi çözer şu beklemek olmasa…
Elimde olmayan duygularımı zamana daha doğrusu Allah'a brakıyorum
O kadar aceleciyim ki hiçbir şeyi 5 dakika sonrasına bile bırakmam
Sadece boş verdiğim şeyleri zamana bırakırım.
Zaman öyle hızlı akıyor ki, bugün varız yarın yokuz. Bazı şeyler zamana bırakılmamalı çünkü belki yarın yoksun
Zamana bıraktığım şeyler var ama sonsuza kadar değil tabii
Sevda işlerini, bakalım olacağı yok gibi ama bı umut bıraktık zamana.
tabiki. zamana bırakmak bazen en iyi seçenek oluyor
Var 😃
Ne o 👀
Spor 👀
Erteledim
Boşluk bulduğun anda gitmeni tavsiye ederim aşırı iyi bir şey
Başka bişi bekliyordum gshjsjs
Ne bekliyordun jdjdj
Ne biliyim ama spor degildi gshshjs
Kesin bi şey var ama hayırlısı 😸
Yok yok gahshha
Olmadı Olmuyor da hata şu an..