Her erkeğin duymak istediği şeyler nelerdir? Sizce bunlar nelerdir?

Her erkeğin duymak istediği şeyler nelerdir? Sizce bunlar nelerdir?

Ben eşimin veya sevgilimin söylediği her sözü güzel bulurdum.. yani mesela benimle ilgilensin merak etsin.. nasılsın diye sorsun.. ya da dışarı çıkarken soğuk kendine dikkat et desin.. veya seni istiyorum iyi ki varsın gibi şeyler de diyebilir..
Allah seni başımdan eksik etmesin, evimin direği gibi güç, kuvvet veren, erkekliğimi, evimin reisi ve kadınımın kocası, erkeği olduğumu bir ömür boyunca hissettirecek ve beni ne kadar çok sevdiğini, sahiplendiğini hissettiren cümleler, benim daha çok hoşuma gider, bende aynı şekilde kadınıma bu tipte cümleleri söylerim zaten.
aslansın kaplansın yaparsın aşkım 😂😂 aklıma ben bilmem eşim bilir programı geldi 😂
😂😂 Evet sanırım bunları duymayı çok seviyorlar.. 😂😂
çok işlevsel hem her alanda söylenebilir 😂
Kesinikle.. 😂😂
Evliliğe karşıyım 😂 ama her haltı yiyebiliriz
Evet tam olarak böyle.. 😂😂
Rica ederim kuzum.. 😅
Cevap
16Cevap
Sadece iki kelime aslında. "Seni istiyorum." Buna duygusallığı da cinselliği de ilişkiyi de her şeyi katabilirsiniz. Bunu duymak her erkeğin değil her insanın gururunu da şehvetini de ruhunu da okşar.
Evet de bunu iki kelimeyi de kullanmasını bilmek gerek.. 😄
Aynen öyle.. 😄
Herşeyin en iyisini yapıyorsun. Sen harikasın 😊
😄😄
Her insan farklı şeyleri sever bilemiyorum ben romantikliği pek beceremem ama benim sevgim aathım sonsuz olur beni seven değer veren olursa yinede severim romantiklik pek yok ama yinede seven ibsanı sevmeyi bilirim
sen yaparsın sen aslansın sen kaplansın kim tutar seni :D
Ver gazı kim tutar seni.. 😄
Yiğidim, aslanım.
Çok yakışıklısın, karizmatiksin, iyi sevişiyorsun, karakterlisin gibi gibi kişiyi onore edici her cümle hoşuna gider.
Erkekler, kadınlar tarafından övülmeyi, yüceltilmeyi sever. Tüm motivasyon edici sözleri duymak hoşlarına gider diye düşünüyorum.
Sanki beni anlattin
Sevildiğini hissetmek duymak samimiyet ona bir gülümseme
Biraz gülümseme biraz samimiyet biraz içtenlik.. ve zaman..
Sevgisini sadakatini güvenini belli etsin gerisi boş bunlar zaten yeterli seyoer
İkı kelimeyi söle yin daha sizden vaz gecmeyiz buna inanin
şimdiye kadar görüklerimin arasında en büyüğü falan :D
Övgü dolu her söz bence.
Saygi ve sevgi sözcükleri.
Valla iki güzel söze ihtiyacımız var sanırım
Seni istiyorum cümlesi net
Ye beni recep öp beni recep😁
bir daha : )
Cok yakışiklısın
İnleyen nağmeler.
seni bekliyorum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?