Çirkin insanlarla zaman geçirince midem bulanıyor, aynısı sizde de oluyor mu?

Ben 1.95 sarışın mavi gözlü birde eli yüzü düzgün 78-79 kilo gezen biriyim etrafımdaki insanlarında benim gibi olmasını istiyorum ama değiller hepsi benden vasat birde aşırı çirkin bir akraba ile ya da arkadaş ile konuşunca yüzyüze içten içe igrenme tiksinti oluyor sizdede oluyormu? Aynısı çirkinlerden nefret ediyorum çirkin lerde beni sevmez zaten insanları hor görme dedi hatta bir ara bir çirkin bana

Keşke tüm çirkinler esmerler geberip gitse psikolojisini bozuyorsunuz insanların sarışın mavi gözlü beyaz tenli insanlar hem daha iyi kalpli artı daha iyi psikolojide tipine kustugumun esmer çirkinleri hepinizden tiksiniyorum keşke ölseniz keşke dünyada sadece biz sarışın mavi gözlüler kalsın istediği kadar zengin olsun eğer bir kız veya erkek esmer çirkin tipsizse nefret ederim tipsizlerin hepsi sorunlu oluyormuş insanları tipine göre yargılıyorum tipsizlerlede arkadaş sevgili olmuyorum neden arkadaş oluyım çirkin biri ile psikolojimi bozar o pislikler çirkinler özellikle esmerler hepiniz keşke ölseniz AQ... Yaşaşın sarışınlar...

Çirkin insanlarla zaman geçirince midem bulanıyor, aynısı sizde de oluyor mu?